Switch D-Link DES-1016D, 100Mbps, 16-Port в Суич -  | Alleop

Суич D-Link DES-1016D, 100Mbps, 16-Port

69.99 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:DLink
Модел: 10/100Mbps 16Port, DES-1016D
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

DES-1016D

Ethernet неуправляем десктоп суич

16-портов Fast Ethernet неуправляем десктоп суич DES-1016D Статус на продукта: Live Live DES-1016D 16-портовият Fast Ethernet неуправляем десктоп суич е предназначен да подобри производителността на работната група, като същевременно осигурява висока степен на гъвкавост. Мощна, но лесна за употреба, това устройство позволява на потребителите просто да включат всеки порт в мрежа от 10Mbps или 100Mbps, за да умножават честотните ленти, да повишат времето за реагиране и да задоволят високите изисквания за натоварване.


DES-1016D 16-портов Fast Ethernet неуправляем десктоп суич е предназначен да подобри производителността на работната група, като същевременно осигурява висока степен на гъвкавост. Мощна, но лесна за използване, това устройство позволява на потребителите просто да включат всеки порт на мрежа от 10Mbps или 100Mbps, за да се размножават честотните ленти, да се увеличи времето за реакция и да се задоволят изискванията за тежко натоварване.


Идеален за основни задачи по мрежата
С D-Link DES-1016D можете лесно да разширите мрежата си, като добавите още компютри или устройства със скорост до 200 Mbps на порт в режим пълен дуплекс.


Автоматични сензори 10/100 портове
DES-1016D използват 10/100 Mbps порта, позволяващи на малка работна група да се свързва гъвкаво с 10 или 100 Mbps устройства, за да създаде интегрирана мрежа. Всеки порт автоматично се настройва за прави или кръстосани кабели, за да направи правилната връзка.


Контрол на потока за сигурна трансмисия
Контролът на потока 802.3x на всеки порт минимизира падащите пакети, когато буферът за получаване на порта е пълен.


Качество на услугата (QoS)
Превключвателите осигуряват приоритетни опашки за QoS от 802.1p, което позволява на потребителите да работят с чувствителни на честотна лента приложения, като например мултимедийни и VoIP интернет телефони, без да има недостиг на данни, които могат да влошат качеството на мрежовата връзка.


Спестете от разходите за енергия
Превключвателите/суичовете поддържат IEEE802.3az EEE, което позволява на превключвателите да намалят консумацията на енергия, когато превключвателите са с ниско оползотворяване, което позволява на потребителите да спестят при използване на енергия и разходи. В тези периоди на ниско оползотворяване, превключвателите могат да влязат в състояние на ниска мощност и да използват по-малко енергия от обикновените операции.

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър