Монитор PHILIPS 242B7QPTEB, 23.8"(60.45 см) IPS панел, WQHD, 5ms, 200000000:1, 250 cd/m2, HDMI, DP, mini DP

560.20 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Philips
Модел: 242B7QPTEB
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание
Отчетливи образи, ефективностс PowerSensor
 • B Line

 • 24 (23,8"/60,3 см диаг.)

 • Quad HD (2560 x 1440)


 • IPS технология за наситени цветове и широки зрителни ъгли


  IPS технология за наситени цветове и широки зрителни ъгли

  Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл, дори в режим на завъртане на 90 градуса! За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.
 • Дисплей с тънка рамка за цялостен външен вид


  Дисплей с тънка рамка за цялостен външен вид

  Новият дисплей на Philips има изключително тънки рамки за минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.
 • Режим LowBlue за ненатоварваща за очите работа


  Режим LowBlue за ненатоварваща за очите работа

  Проучвания показват,че също както ултравиолетовите лъчи причиняват увреждания на очите, късите вълни сини светлинни лъчи от LED екрани може да причинят увреждания на очите и да окажат ефект върху зрението с времето. Разработена с мисъл за здравето, настройката на режима LowBlue от Philips използва интелигентна софтуерна технология, за да намали вредните къси сини светлинни вълни.
 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората


  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.
 • PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия


  PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора
 • По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free


  По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.
 • Кристално чисти изображения с Quad HD 2560 x 1440 пиксела  Тези най-нови екрани Philips предлагат кристално чисти изображения с четворна висока разделителна способност – Quad HD 2560x1440 или 2560x1080 пиксела. Използвайки висококачествени панели с висока гъстота на пикселите, благодарение високоскоростни връзки като Displayport, HDMI, Dual link DVI, тези нови дисплеи карат вашите изображения и графики да оживеят. Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения, използвате приложения за 3D графика, или сте финансов гуру, който работи с огромни електронни таблици, дисплеите Philips ще ви осигурят кристално чисти изображения.
 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.
 • DisplayPort-out за връзка с допълнителни дисплеи  С DisplayPort-out можете да се свържете с още дисплеи с висока резолюция само с един кабел от първия дисплей до компютъра ви. Възможността за последователно свързване на няколко дисплеи ви позволява да създадете изчистен работен плот без бъркотията от твърде много кабели.
 • SmartConnect с DisplayPort, HDMI и VGA връзки  С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като VGA, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. USB връзките ви гарантират свръхбърз пренос на данни и универсални възможности за свързване. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!
 • 85% постпотребителски рециклирани пластмаси с TCO Edge  Сертификатите по TCO Edge се дават на продукти, които не попадат в съществуващите програми за екологичен етикет. Освен задължителните изисквания на TCO, стандартът изисква продуктът да използва минимум 85% постпотребителски рециклирани пластмаси, да е енергийноефективен, да използва минимум опасни материали, да има 100% годна за рециклиране опаковка и да е проектиран за лесно рециклиране, в допълнение към останалите изисквания. Можете да сте спокойни, че този монитор Philips е продукт на най-съвременните технологии, най-добър в класа ICT, полезен за вас и планетата и при това – позволяващ да направите една екологично отговорна покупка на ИТ продукт!Размер: 23.8`

Резолюция: 2560x1440

Формат: 16:9

Панел: IPS

Подсветка: LED

Стъпка: 0.205 x 0.205 mm

Покритие на екрана: Anti-Glare

Яркост: 300 cd/m2

Статичен контраст: 1000:01:00

Динамичен контраст: 20,000,000:1

Ъгли на виждане: 178° / 178°

Време за реакция: 5 ms

Цветове на дисплея: 16.7 M

sRGB покритие: Да

Колонки: 2 x 2W

VGA: Да

HDMI: Да

DisplayPort: 1 x DisplayPort, 1 x Mini-DisplayPort

USB-HUB: 4 x USB 3.0 (1 x with fast charging)

Аудио вход: да

Изходи: 1 x Audio Jack

VESA: 100x100

Наклон напред/назад: -5°/30°

Регулиране по височина: 150mm

Завъртане наляво/надясно: -175°/175°

Портретно завъртане: Да

Функции: FlickerFree, PowerSensor, LowBlue режим,

Включени аксесоари: VGA, Display Port, Audio, Power

Захранване: вградено

Енергопотребление: 17.7 W

Сертификати: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE, CUEAC, EPA, TCO edge, UKRAINIAN

Цвят на корпуса: Черен

Тегло: 6.000 кг.


Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър