Навигация за проследяване на кучета Garmin Alpha 50 Bulgaria с каишка T5, обхват до 14км, 2.6"(6.60 cm) TFT цветен дисплей, 1.7GB Flash памет(+microSD слот), USB, IPX7 водоустойчивост, базова карта на България и добавяне

1,386.79 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Garmin
Модел: Alpha 50 Bulgaria
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Garmin Alpha 50 Bulgaria с T5
010-01635-Е1

Система за проследяване на кучета

Проследяване на до 20 кучета¹, с обхвати до 14 километра, използвайки T5 каишка
2.5 секунди на актуализация осигуряват по-бързо проследяване на местоположението на кучетата
Alpha 50 може безжично да споделя информация за кучетата с fenix 3 / tactix GPS часовници, така че да имате две свободни ръце и да може да реагирате по-бързо
GPS/GLONASS ви позволява по-добро сателитно проследяване, отколкото сам с GPS
Геозони & аларми за радиус ви предупреждава, когато кучето отива в или извън определени райони
Безплатен 1-годишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения
Ловни данни ви помагат да анализирате вашите кучета

Следвайте всеки ход на вашето куче

Използвайте Т5 каишка²(продава се отделно) за предаване на местоположението на всяко куче на всеки 2.5 секунди, Alpha 50 бързо определят точното място - дори когато кучето тича. На яркият дисплей, можете да видите текущото местоположение на кучето си и следата от където е минало. Можете също така да се превключите на Dog Track страницата, за да видите компаса, сочещ към място на кучето. За по-лесно следене, когато проследява множество кучета, лесно можете да мащабирате страницата с картата, така че всички кучета да могат да се видят на екрана едновременно. За да се намали визуалното претрупване на карта, можете да превключвате между "Покажи всички", "Покажи някои" и "Не показвай" - избирайки продължителността, за следене на всяко куче на дисплея. Можете също да споделяте кучето, така че друг човек да може да вижда местоположението на кучето ви на картата, заедно с компаса за проследяване. Освен това, чрез споделянето на кода за контрол на кучето, можете да се даде възможност на друго лице да конфигурира и управлява каишката на кучето ви.

Вижте повече детайли със допълнителни карти

Alpha 50 разполага microSD™ слот за карта памет, която ви позволява да заредите още повече възможности за картографиране. Можете да добавите City Navigator® Europe NT, която ви дава завой-по-завой посоките на движение по пътищата. В допълнение, Alpha 50 поддържа BirdsEye Satellite Imagery (включен безплатен 1-годишен абонамент), така че да можете да сваляте сателитни снимки на устройството и да ги интегрирате с вашите карти.

Alpha 50 е съвместим с Garmin Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти в сваляеми карти за вашето устройство.

Проследяване с Ловни данни

Ловни данни ви помогат да следите ловните модели и поведения на кучето си, за да оптимизирате възможностите за обучение. Можете да видите времето на кучето си, изминатото разстояния, цялостните резултати и още.

Планирайте предварително

Планирайте по-продуктивен лов с BaseCamp ™ софтуера, който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за паниране на пътуване дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или други ловци. BaseCamp показва топографски данни на картата в 2-D или 3-D на екрана на компютъра. Той също така може да прехвърля неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, благодарение на безплатният 1-годишен BirdsEye Satellite Imagery абонамента на Alpha.

Споделяйте безжично

Alpha 50 поддържа трансфер на данни с различни съвместими Garmin устройства. Например Garmin DriveTrack ™ 70 GPS навигатора може да получава и да показва позицията на кучетата на своята карта - с ТОРО или сателитен изглед - показвайки навигационни сигнали към текущото местоположение на кучето ви. По същия начин, fēnix® 3 GPS часовниците могат да получават актуализации за статуса на кучетата и сигнали директно на китката ви. Също така, Alpha 50 ви позволява да се свържете и да споделяте безжично със съвместими устройства, като например ръчните Oregon®, Montana®, GPSMAP® 64 или други ANT + ® съвместими устройства, за да помогнат за координирането на лова.

Превърнете компютъра си в базова станция, за проследяване на кучета

Заредете вашия лаптоп с BaseStation софтуера, за да го превърне в център за проследяване на множество кучета (оборудван с Т5 каишки²). Вижте GPS информация в реално време на по-големия дисплей на компютъра, което го прави идеален за търсене. И тъй като е GPS/GLONASS способен, ще проследявате, дори когато и интернета и мобилната услуга на телефона ви не са на разположение.

Здрав, водоустойчив, дълготраен

Както всички ръчни продукти на Garmin, Alpha 50 е проектиран да бъде ефективен, лесен за използване, надежден и достатъчно здрав, за да издържат на всякакви условия по време на лов. Устройството е водоустойчиво до IPX7, и може да се захранва със стандартни АА батерии или допълнителна презареждаема NiMH батерия. Нещо повече, ако ви се случи да го изпуснете, оранжевият цвят е с висока видимост и го прави лесен за намиране.

Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД):
6.1 x 16.0 x 3.6 cm

Размери на дисплея (ШxВ):
3.6 x 5.5 cm; 2.6" диагонал (6.6 cm)

Резолюция на дисплея (ШxВ):
160 x 240 пиксела

Тип на дисплея:
трансфлективен, 65K цветен TFT

Тегло:
с батериите 260.1 гр.

Батерия:
2 стандартни АА батерии или NiMH батерия (не са в комплекта)

Живот на батерията:
до 20 часа

Водоустойчивост:
да

Плаваемост:
не

Високо-чувствителен приемник:
да

PC Интерфейс:
USB

RoHS версия:
не

Карти и памет

Основна карта:
да

Вградени карти:
да

Добавяне на карти:
да

Вградена памет:
1.7 GB

Допълнителна памет:
microSD™ карта (не е в комплекта)

Любими дестинации:
2 000

Памет за маршрути:
200

Памет за следи:
10,000 точки; 200 записани следи

Особености

Активен дисплей:
не

Автоматична навигация завой по завой:
да

Електронен компас:
3-осен електронен компас

Барометричен алтиметър:
да

Режим Geocashing:
не

Съвместимост с потребителски карти:
да

GPS игри:
не

Календар за лов / риболов:
да

Информация за слънцето и луната:
да

Таблици за приливите:
да

Изчисляване на площи:
да

Потребителски точки:
да

Прехвърляне на данни от уред към уред:
да

Преглед на снимки:
не

Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):
не

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър