Електрическа пила за крака Philips BCR430/00, до 40 мин., 2 настройки за скорост, водоустойчива, индикатор за батерията, бяла в Здраве и Фитнес - Philips | Alleop

Електрическа пила за крака Philips BCR430/00, до 40 мин., 2 настройки за скорост, водоустойчива, индикатор за батерията, бяла

122.62 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Philips
Модел: BCR430/00
Наличност: Налично
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Philips BCR430/00
Уникален въртящ се диск за гладки стъпала от петите до пръститеУникален въртящ се диск за гладки стъпала от петите до пръститеУникалният въртящ се диск с ултрапрецизен ръб ви осигурява гладки стъпала от петите до пръстите. Въртящият се диск и прецизният ръб ви позволяват безпроблемно, прецизно и нежно да отстранявате мазоли както за големи, така и за малки зони.


Нежно третиране на кожатаНежно третиране на кожатаНежно третиране на кожата, благодарение на обогатения с естествен минерален корунд диск.


Отличена с награди конструкция на дръжкатаОтличена с награди конструкция на дръжкатаЕргономичен дизайн, носител на много награди, който ви позволява лесно да достигате до петите и пръстите.


Използване на мокро и сухо, под или извън душаИзползване на мокро и сухо, под или извън душаЗа употреба на мокро и сухо.


АкумулаторнаАкумулаторнаPedi advanced на Philips може да се презарежда, така че да не се налага да сменяте батерии. Можете да презаредите батерията напълно за 1,5 часа, което ще ви осигури 40 мин. време за третиране, но можете също да използвате опцията за бързо зареждане, за да заредите устройството за 10 мин. за едно пълно третиране на краката си!


Изберете скоростта според нуждите сиИзберете скоростта според нуждите сиСкорост 1 за екстра ефективно отстраняване на мазоли. Скорост 2 за деликатно отстраняване на мазоли.


За най-добри резултати сменяйте диска на всеки шест месецаЗа най-добри резултати сменяйте диска на всеки шест месецаЗа най-добри резултати препоръчваме смяна на диска на всеки шест месеца.Технически данни:Брой дискове

1Безжични

ДаДръжка

ЕргономичнаЗа употреба на мокро и сухо

ДаИндикатор за батерията

Зареждане на батериятаПълна батерия

Изтощена батерияНастройки за скорост

2 настройкиЗахранванеБързо зареждане

10 мин. време за зарежданеЗареждане

1,5 часа време за зарежданеАкумулаторна

ДаВреме за използване

до 40 минутиАксесоари:Въртящ се прецизен диск

ДаЧетка за почистване

Да
Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър