Безболезнен тример за лице InnovaGoods, LED светлина, Безжичен, Бял

19.90 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1478) Ревюта

Производител:InnovaGoods
Модел: TRMR-V0101131
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Знаеш ли, че вече можеш да премахваш косъмчетата от лицето си лесно и без болка? Да, кажи "Довиждане" на нежеланото окосмяване и "Здравей" на меката и нежна кожа.

твоето тайно дамско
ОРЪЖИЕ

Този дискретен и удобен дамски аксесоар наистина би могъл да се превърне в тайното ти "оръжие" срещу неприятния мъх и косъмчета.

Кожата на лицето е особено тънка и деликатна. Точно поради това грижата за нея трябва да бъде особено прецизна. Дискретният тример за лице на InnovaGoods ще бъде перфектният ти съюзник в това начинание. Режещите остриета са така разположени, че да не създават директен допир с кожата, което на практика елиминира всички шансове от порязвания.
безболезнено &
ЛЕСНООсвен със забележителен дизайн, тримерът се отличава и с компактност. Да! С размери от приблизително 2 х 12,5 см. можеш да го побереш във всяко отделение на дамската си чанта.

Друга впечатляваща черта на този малък и симпатичен дамски аксесоар е изключително улеснената му употреба. Всичко, което трябва да направиш, е да го доближиш до желаната зона и с леки кръгообразни движения да отстраниш нежеланите косъмчета. Само няколко секунди и вече няма да има и спомен от тях.

И това не е всичко, с което ще те изненада. За още по-голямо удобство, тримерът разполага и с вградена LED светлина. Така ще можеш да го използваш дори и на тъмно без никакви притеснения.
В комплекта ще откриеш един брой батерия ААА, както и малка четчица, с която да почистваш тримера.

Само с едно движение

Едно от най-големите предимства, които ти предоставя тримерът е, че ти спестява толкова много време. Остави часовете прекарани пред огледалото в премахване на нежеланото окосмяване назад в миналото. Пробвай го още сега!

Бързо и ефикасно

Бързаш за среща и отново не ти е останало достатъчно време, за да приведеш веждите си в перфектен вид? Няма място за притеснения. Твоето малко тайно "оръжие" се намира точно пред теб и ще свърши всичко вместо теб, независимо къде се намираш.

За всяка част от лицето ти

Веждите, зоните над горната устна, брадичката или пък бузите. Безболезненият тример на InnovaGoods ще ти бъде от полза за всички тях.

Характеристики
Щрих код

8435527814083

Захранване:

Батерии

Част от тялото:

Лице

Тип продукт:

Епилатор

Тип употреба:

Домашна

Степен скорости:

1

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Количка
1 x Добавен в количка
Количество: 1
Междинна сума в количка: Виж количка