Достaвка

Безплатна доставка на всички поръчки
на стойност над 50 лв. за продукти предлагани от Alleop.
Тази страница е предназначение и важи само за продукти предлагани от Alleop - Алеоп ЕООД.
За условия на Маркетплейс търговци, моля да погледнете техните профили.

- Поръчаните продукти, предлагани от Alleop още наричан Алеоп ЕООД или Alleop.BG, се доставят в цялата страна с различни куриери до вратата на посочения от получателя адрес или офис на куриер.
- Поръчката Ви ще бъде доставена в срок до 3 работни дни на посочения от Вас адрес, но не по-късно от 30 дневен срок.
- Доставки не се извършват в Събота и Неделя и в официални празници и официални неработни дни (регламентирани от държавата).
- При доставка на покупки на стойност по-малко от 50.00 лв. се заплаща такса за доставка в размер на 5.00 лева за цялата страна.
- Поръчаните стоки от Alleop.BG се доставят с куриер на адрес указан при заявката. При необходимост, след получаване на поръчката, посредством телефонен разговор се потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката. Поръчки с подробно и добре описан адрес не се прозвъняват!
- Поръчки направени след 10.00 ч. се обработват на следващия работен ден.


Условия за безплатна доставка:

- Безплатна доставка не се изпълнява до края на деня в който е направена поръчката! Поръчки направени след 10:00 часа в делнични дни се изпълняват в срок по-голям от 24 часа! Поръчки направени в събота и неделя се изпълняват в делнични дни!
- Безплатна доставка може да бъде отказана за пратки чието тегло е над 20 кг. или размерите на пакета надвишават 50 x 50 x 50 см. За пратки с обемно тегло и размери по-големи от посочените служител нa Alleop.BG ще се свърже за да Ви информира дали може да Ви бъде доставена безплатно или получателя трябва да заплати определена сума в случай, че потвърди доставката!


Условия:

- За пратки над 50 килограма се заплащат по 5.00 лева за товаро-разтоварни дейности за всеки започнати 50 килограма.
Допълнително се таксува задържане на куриер над 5 минути – по 2.00 лева за следващите 5 минути. Куриерът НЕ се задържа повече от 10 минути.


ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС