• Сравни
 • Дигитален нагревател за вода SAPIR SP 7100 JE, 3000 W, Индикатор за температурата, До 55° топла вода, Хоризонтален монтаж

  109.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (936) Ревюта

  Производител:SAPIR
  Модел: SP 7100 JE
  Наличност: Налично
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание

  Дигитален нагревател за вода SP 7100 JE с който можете да си осигурите топла вода на момента, да спестите време и пари.

  Топла вода на мига!

  Моделът SP 7100 JE на SAPIR Ви предлага регулиране на температурата на водата до 55°. Можете да сами да определяте колко градуса да бъде водата в диапазон от 0 до 55 градуса. Градусите ще се показват на дигиталния индикатор. Този продукт представлява универсална водонагряваща семесителна батерия, термосмесител или термобатерия и замества напълно всички проточни бойлери. Нагревателят SAPIR e изключитлено подходящ за места без централно отопление.

  Дигитален дисплей

  Колко пъти ви се е случвало да се опарите под горещата струя на течащата вода? Не се притеснявайте ние от SAPIR сме помислили и за това, нагревателят за вода SAPIR SP 7100 JE с хоризонтален монтаж пристига при вас с дигитален дисплей. Така във всеки един момент вие ще знаете температурата на течащата вода.


  Бързо и лесно

  С дигитален нагревател за вода SAPIR вие получавате не само нагревател, но и смесителна батерия. Вече лесно може да настройвате температурата на водата, от която имате нужда. Ето и как става : включете уреда към електрическото захранване и пуснете водата с ръкохватката. Под ръкохватката е посочена индикация, показваща Ви в каква посока трябва да я завъртите за използване на топла или студена вода. Само след няколко секунди ще тече вода в зависимост от желаната от вас температура (топла или студена), като на дисплея ще бъде показана и точната температура на водата.

  Спести време

  С обикновените нагреватели за вода се губи много вода по тръбите, докато се загрява. С дигиталният нагревател за вода SAPIR водата се загрява още докато преминава през него.

  Топла вода на мига.

  С дигиталният нагревател за вода SAPIR получавате топла вода на мига.

  Спести пари

  С дигиталният нагревател за вода SAPIR се загрява само толкова, колкото ви е необходимо. Като така не се губи енергия и вода по тръбите.

  Можеш да го използваш в кухнята, банята, гаража, на вилата...

  Дигиталният нагревател на SAPIR SP 7100 JE е предназначен за всякъде където Ви е необходима топла вода на мига: в банята, кухнята, вилата, мазето. Достатъчно е само да имате достъп до ел.захранване. Стилният и модерен дизайн са подходящи за всеки интериор на помещението, в което ще го монтирате. Компактните му размери го правят предпочитан пред големите проточни бойлери предвид, че спестява допълнително пространство и придава комфорт на мястото, предназначено за експлоатация.

  - Загрявате само толкова вода, колкото ползвате
  - Напълно замества смесителната батерия
  - Без нужда от бойлер или централно отопление
  - С нагревателя за чешма SAPIR си осигурявате до 55°C топла вода
  - Мигновено затопляте на чешмяна вода


  - Без загуба на енергия и вода по тръбите
  - Елегантен дизайн за вашата кухня, баня, вила, гараж
  - Лесно и бързо сглобяване и монтиране
  - Стандартно прикрепяне
  - Дисплей за температурата

  - Регулиране на температурата
  - Хоризонтален монтаж

  Как се монтира?

  Монтажът е лесен и може да бъде извършен и от непрофесионалист и се монтира на мястото на стандартна смесителна батерия. За правилното монтиране и експлоатация е достатъчно е да спазвате инструкциите, описано подробно в книжката с интрукции.

  Сигурност!

  Дигиталния нагревател е с термопредпазител което го прави сигурен и напълно безопасен за цялото семейство. Този нагревател е с модерен и стилен дизайн с което ще получите допълнителна елегантност на интериора вкъщи, а аератора на лебедката ще Ви осигури допълнителна икономия но вода.

  Характеристики
  Материал Топлоустойчив пластмасов корпус
  Цвят Бял
  Захранване 220-240V, 50Hz, 3000W
  Щепсел VDE
  Информация за гаранция
  Гаранция 24 месеца

  Мнения и оценки