Електрически рендета

Предлаган от JAR Computers
Предлаган от JAR Computers

Електрическо ренде Tefal MB905834,

(0)
266.05 лв.
Предлаган от JAR Computers

Електрическо ренде Tefal MB756G31, Fresh Express +, 5 приставки, 150W

(0)
121.18 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Защо да си купите електрическо ренде?

Защото е перфектното устройство за свръх прецизно рязане, стъргане и подготовка на продукти: от предястия до десерти. За разлика от обикновените рендета, електрическите значително ускоряват процеса и всичко с тях става по-бързо и по-удобно. Така ще се вдъхновите да сътворявате всяко ястие с голяма доза желание и настроение. 
Подходящи са за всякакви деликатни продукти като плодове и зеленчуци, сирене и шоколад, а някои модели разполагат с възможност за натрошаване на лед за направата на освежаващи напитки. Всичко това ви позволява да експериментирате и да правите разнообразни блюда. А най-хубавото е, че те ще бъдат вашият съюзник в борбата за по-чиста и организирана кухня.
Независимо дали денят ви ще започне с приготвяне на здравословна плодова салата или ще завърши с прясна паста, поръсена обилно с пармезан, все за един мултифункционален уред ще се отваря работа. 

  • Разнообразие от сменяеми приставки, според различните нужди; Фино ренде, едро ренде, приставка за ленти, приставка за кубчета или пък рязане на шайби са възможностите от които може да избирате;
  • Лесно сглобяване и разглобяване;
  • Възможност за нарязване и настъргване на избраните продукти директно в чинията;
  • Без опасност от нараняване;
  • Пести време и усилие;
  • Висока степен на надеждност;
  • Не заема много място;
  • Компактно съхранение на приставките.

Вземете онлайн от Alleop.bg

Ако времето все не ви стига и търсите оптимални варианти за по-добра организация в кухнята, то не пропускайте тази секция. Тук ще намерите практични решения и то на изгодна цена.
Пазарувайки в Alleop ще усетите удоволствието от лесният избор, благодарение на подробните описания и характеристики към всеки един продукт, както и възможността да сортирате по различни критерии. Усещането от това, че сте направили правилния избор и сте закупили нещо качествено при изгодни условия ще ви достави голяма удовлетвореност. Именно за това удовлетворение ще се погрижи нашият екип от опитни специалисти, които ще отговорят на всичките ви запитвания и ще съдействат при нужда.