Кафемашина Philips EP5310/10, автомат, 1,8 л. резервоар, 3 настройки за температурата, 5 настройки на силата на аромата, черна

852.22 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(20) Ревюта

Производител:Philips
Модел: EP5310/10
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Philips EP5310/10
20 000 чаши най-фино кафе с издръжливи керамични мелачки20 000 чаши най-фино кафе с издръжливи керамични мелачкиНашите мелачки са от 100% чиста керамика: изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.


Кафе с идеалната температура с нашия термоблокКафе с идеалната температура с нашия термоблокТермоблокът гарантира горещо кафе и капучино за вашето семейство винаги с идеална температура. Тайната е в корпуса от лек алуминий и неръждаема стомана, който бързо може да достигне до висока температура.


Запазете зърната свежи за по-дълго време благодарение на уплътнението за запечатване на ароматаЗапазете зърната свежи за по-дълго време благодарение на уплътнението за запечатване на ароматаНовото уплътнение Aroma предпазва любимите ви зърна кафе и се грижи те да запазят своя оригинален аромат за по-дълго време, като същевременно намалява шума от мелачката.


Вкусна млечна пяна, благодарение на класически уред за млечна пянаВкусна млечна пяна, благодарение на класически уред за млечна пянаПриставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.


Променете дължината, 5 степени на сила на аромата и 5 настройки на мелачкитеПроменете дължината, 5 степени на сила на аромата и 5 настройки на мелачкитеТази напълно автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализирате напитките според вашия вкус. Можете лесно да персонализирате и запаметите дължината, силата и температурата за всяка напитка. Бъдете свободни да откривате, експериментирате и измисляте всяка напитка!


Настройте и запишете вашия личен потребителски профилНастройте и запишете вашия личен потребителски профилВинаги получавате кафе, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на функцията ни за запаметяване, която ви позволява да регулирате и запаметите дължината на кафето и капучиното в чашата си. С тази функция, вашата машина знае точно как предпочитате вашето кафе и капучино.


Лесно почистване благодарение на напълно подвижния блок за приготвянеЛесно почистване благодарение на напълно подвижния блок за приготвянеБлокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изцяло само чрез изплакване под течаща вода.


До 5000 чаши* без декалциране благодарение на AquaCleanДо 5000 чаши* без декалциране благодарение на AquaCleanНашата патентована иновация – филтърът за вода AquaClean – гарантира, че се възползвате максимално от вашата напълно автоматична кафемашина. Като сменяте филтъра при известяване от машината, няма нужда да премахвате накип до 5000 чаши, като същевременно качеството на кафето ще е по-добро заради чистата и пречистена вода, с която е направено. След като AquaClean е монтиран на вашата кафемашина, алармата за известие за премахване на накип автоматично се дезактивира.Технически данни :

Капацитет на съда за отпадъци : 15 чаши

Честота : 50 Hz

Макс. височина на чашата : 150 мм

Напрежение : 230 V

Дължина на кабела : >100 см

Контейнер за отпадъци : Достъп отпред

Воден резервоар : Достъп от върха

Тегло на продукта : 7,2 кг

Размери на продукта : 221 x 340 x 430 мм

Вместимост за кафе на зърна : 250 гр

Обем на воден резервоар : 1,8 лМлечно решение : Приставка Classic за разпенване

Потребителски интерфейс : Основен дисплейНастройки на силата на аромата : 5

Дължина на кафето : Регулируема

Настройки на мелачката : 5

Потребителски профили : 1

Настройки за температурата : 3Напитки :

Еспресо

Гореща вода

Кафе

АмериканоОпция за мляно кафе

Двойна чашаАвтоматично изплакване и направлявано декалциране

Главен превключвател – бутон ВКЛ./ИЗКЛ.

Нагревател с бързо загряване

Подвижен блок за приготвяне

Gusto perfettoЦвят : черно
Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Количка
1 x Добавен в количка
Количество: 1
Междинна сума в количка: Виж количка