Игра Escape Dead Island, за PC

19.74 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.6

(16) Ревюта

Производител:Deep Silver
Модел: Escape Dead Islan
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Escape Dead Island e игра от жанра survival-mystery, чието действие се развива на загадъчния остров Нарапела (Narapela) след събитията в оригиналната игра Dead Island. Историята ще ти разкаже какъв е произходът на зомби вируса през очите на журналиста Клиф Кало (Cliff Calo). Изправен сам срещу хорда от немъртви, Клиф не разполага със супер сили, а само с няколко импровизирани оръжия, които да опазят живота му.

Един хубав ден, безгрижният живот на Клиф е прекъснат, след като баща му поверява компанията на по- младата му сестра Хедър (Heather). Клиф се чувства засегнат. В желанието си да се докаже, той се решава на дръзка постъпка- заминава със своите приятели за острова, за да поднесе на баща си историята, за която винаги е мечтал – истинските събития на архипелага Банои (Banoi).

Това е неприветливо място, което ревниво пази тайните си. Колкото повече Клиф задълбава в разледването, толкова повече неговото приключение се превръща в изопачена и непредвидима реалност. Някъде там – сред отломките на здравия разум и настъпващата лудост – лежи истината за апокалиптичните събития на Dead Island.

Ще трябва да избираш внимателно моментите, в които да се криеш и моментите, в които да покосяваш тълпите от зомбита лице в лице.
Действието се развива на острова Нарапела (Narapela), част от архипелага Банои (Banoi).
Играеш с Клиф Кало (Cliff Calo) – син на заможния медиен магнат Том Кало (Tom Calo), който, в началото, не изпитва особен интерес към семейния бизнес.

Системни изисквания:
Минимални системни изисквания:
o Операционна система: Windows Vista x86 SP2 с инсталиран DirectX 11 Update, Windows 7 или Windows 8
o Процесор: Intel Core 2 Duo E4600 или AMD Athlon 64 X2 4800+
o Памет: 2 GB RAM
o Видео карта: Radeon HD 5450 (1 GB) или GeForce GT 430 (1 GB)
o DirectX: Version 11
o Твърд диск: 10 GB свободно място
o Звукова карта: DirectX съвместима звукова карта
o Допълнителни бележки: Не се поддържа Windows XP или DirectX 9 и по- ниски.

Мнения и оценки