Ютия PHILIPS GC2672/40, 2m кабел, 2300W, червен в Ютии и парови генератори -  | Alleop

Ютия Philips GC2672/40, 2m кабел, 2300W, червен

79.87 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Philips
Модел: GC2672/40
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание2300 W за бързо загряване за 30 секунди2300 W за бързо загряване за 30 секундиОсигурява бързо загряване за 30 секунди за бързо стартиране.


До 180 г парни удари за премахване на упорити гънкиДо 180 г парни удари за премахване на упорити гънкиПрониква по-надълбоко в тъканите за лесно отстраняване на упорити гънки.


Подаване на пара до 35 г/мин за мощна и стабилна ефективностПодаване на пара до 35 г/мин за мощна и стабилна ефективностПодаване на пара до 35 г/мин за мощна и стабилна ефективност


По-голям отвор за вода за бързо пълнене и изпразванеПо-голям отвор за вода за бързо пълнене и изпразванеМного голям отвор за пълнене на резервоара за вода позволява бързо пълнене и изпразване.


Троен прецизен връх за оптимално управление и видимостТроен прецизен връх за оптимално управление и видимостВърхът е прецизен по 3 начина. Той има заострен връх, улей за копчета и елегантен нос. Нашият троен прецизен връх ви помага да се справите и с най-трудните за гладене места като копчета и плисета.


Издръжлива керамична гладеща повърхност за лесно плъзганеИздръжлива керамична гладеща повърхност за лесно плъзганеНашата издръжлива керамична гладеща повърхност се плъзга лесно върху всички подходящи за гладене дрехи. Тя не залепва, устойчива е на надраскване и е лесна за почистване.


Системата за спиране на прокапването пази дрехите ви от петна при гладенеСистемата за спиране на прокапването пази дрехите ви от петна при гладенеСистемата за спиране на прокапването предотвратява течове, за да избегнете петна от водни капки и да гладете с увереност при всяка температура.


По-рядко пълнене с извънредно големия резервоар за вода от 300 млПо-рядко пълнене с извънредно големия резервоар за вода от 300 млПо-малко презареждания са необходими благодарение на големия резервоар за вода от 300 мл. Така че можете да изгладите повече дрехи наведнъж.


Лесно навиване на кабела с щипка за бързо, спретнато съхранениеЛесно навиване на кабела с щипка за бързо, спретнато съхранениеКабелът се навива лесно около основата на ютията и се задържа на мястото си с щипка за спретнато съхранение.


Плъзгач за почистване на накип за дълготрайна работа на паратаПлъзгач за почистване на накип за дълготрайна работа на паратаТази ютия работи с обикновена чешмяна вода. Calc-clean е вградена функция за почистване, която премахва натрупването на калций или варовик и поддържа върховата производителност.

Технически данни

Бързо отстраняване на гънкиНепрекъсната пара

35 г/мин

Захранване

2300 W

Парен удар

180 гр

Променливи нива на парата

Да

Вертикално пароподаване

Да

Водна струя

ДаЛесна употребаИме на гладещата повърхност

Керамика

Вместимост на резервоара за вода

300 мл

Свобода на кабела (шарнир)

360 градуса свобода на кабела

Дължина на захранващия кабел

2 м

Прецизен връх за пара

Да

Водата от чешмата е подходяща

Да

Спиране на прокапването

Да

Много широк отвор за пълнене

ДаУправление на калциранетоДекалциране и почистване

СамопочистванеРазмер и теглоТегло на ютията

1,150 кгТехнически данниВреме на нагряване

30 секМнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър