Фритюрник Philips HD9216/80, 0.800кг., технология Rapid Air, 1425W

260.29 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(20) Ревюта

Производител:Philips
Модел: HD9216/80
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание
Здравословният начин за пържене!С технология Rapid Air за перфектни резултати
 • Пържене с малко мазнина

 • Многофункционален уред за готвене

 • Бяло

 • 800 г


 • Здравословно пържене с технологията Rapid Air


  Здравословно пържене с технологията Rapid Air

  Благодарение на технологията Rapid Air Airfryer циркулира горещ въздух около кошница с метална решетка, което изисква малко или никакво масло при пържене, печене и запичане на скара. Дизайнът тип "морска звезда" в долната част на Airfryer улеснява циркулацията на въздух, което гарантира равномерно готвене на любимите ви храни.
 • Ръчно регулиране на времето и температурата


  Ръчно регулиране на времето и температурата

  Вграденият таймер ви позволява да зададете предварително времето за приготвяне до 30 минути. Функцията за автоматично изключване има и звуков индикатор за готовност. Напълно регулируемият температурен регулатор ви позволява да зададете предварително най-подходящата температура за приготвяне на съответните продукти до 390 градуса по Фаренхайт. Наслаждавайте се на хрупкави златистокафяви пържени картофки, аламинути, пиле, месо и други, приготвени при точно необходимата температура за най-добър резултат!
 • С Airfryer пържите и печете всякакви продукти


  С Airfryer пържите и печете всякакви продукти

  Чудесен не само за пържене, иновационният Philips Airfryer с технология Rapid Air ви позволява да печете всякакви продукти, за да приготвяте всичките си любими ястия с един-единствен уред.
 • Уникална конструкция за вкусно готвене с малко мазнина


  Уникална конструкция за вкусно готвене с малко мазнина

  Уникалната конструкция на Philips Airfryer, комбинираща бързо циркулиращ свръхнагорещен въздух, дизайн "морска звезда" и профил за оптимално нагряване ви позволява да приготвяте разнообразни и превъзходни на вкус пържени храни, бързо, лесно и по-здравословно без да е задължително да добавяте мазнина.
 • Лесно се почиства и създава по-малко миризми от обикновените фритюрници


  Лесно се почиства и създава по-малко миризми от обикновените фритюрници

  Подвижното чекмедже с незалепващо покритие и кошницата за храна могат да се мият в съдомиялна машина за бързо и лесно почистване. Philips Airfryer с технологията Rapid Air спасява вас и дома ви от миризмата на запържено масло в сравнение с обикновен фритюрник.

Технически спецификации :Функции на продукта : Автоматично изключване,Топлоизолиран корпус,Прибиране на кабела,Възможно почистване в съдомиялна машина,Неплъзгащи се крачета,Ключ за вкл./изкл.,Сигнал за готовност,Температурен регулатор

Настройки на времето : До 30 минутиТегло и размери :Размери на продукта (Д x Ш x В) : 287 x 315 x 384 мм

Тегло на продукта : 7,0 кг

Автоматично изключване

Топлоизолиран корпус

Прибиране на кабела

Възможно почистване в съдомиялна машинаНеплъзгащи се крачета

Ключ за вкл./изкл.

Сигнал за готовност

Температурен регулаторДължина на кабела: 0,8 м

Захранване: 1425 W

Напрежение: 220 V

Капацитет на кошницата: 28 унции

Здравословно пържене с технологията Rapid Air:Благодарение на технологията Rapid Air Airfryer циркулира горещ въздух около кошница с метална решетка, което изисква малко или никакво масло при пържене, печене и запичане на скара. Дизайнът тип "морска звезда" в долната част на Airfryer улеснява циркулацията на въздух, което гарантира равномерно готвене на любимите ви храни.

Ръчно регулиране на времето и температурата:Вграденият таймер ви позволява да зададете предварително времето за приготвяне до 30 минути. Функцията за автоматично изключване има и звуков индикатор за готовност. Напълно регулируемият температурен регулатор ви позволява да зададете предварително най-подходящата температура за приготвяне на съответните продукти до 390 градуса по Фаренхайт. Наслаждавайте се на хрупкави златистокафяви пържени картофки, аламинути, пиле, месо и други, приготвени при точно необходимата температура за най-добър резултат!

С Airfryer пържите и печете всякакви продукти:Чудесен не само за пържене, иновационният Philips Airfryer с технология Rapid Air ви позволява да печете всякакви продукти, за да приготвяте всичките си любими ястия с един-единствен уред.

Уникална конструкция за вкусно готвене с малко мазнина:Уникалната конструкция на Philips Airfryer, комбинираща бързо циркулиращ свръхнагорещен въздух, дизайн "морска звезда" и профил за оптимално нагряване ви позволява да приготвяте разнообразни и превъзходни на вкус пържени храни, бързо, лесно и по-здравословно без да е задължително да добавяте мазнина.

Лесно се почиства и създава по-малко миризми от обикновените фритюрници:Подвижното чекмедже с незалепващо покритие и кошницата за храна могат да се мият в съдомиялна машина за бързо и лесно почистване. Philips Airfryer с технологията Rapid Air спасява вас и дома ви от миризмата на запържено масло в сравнение с обикновен фритюрник.


Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Количка
1 x Добавен в количка
Количество: 1
Междинна сума в количка: Виж количка