Сокоизстисквачка Philips HR1832/02, Viva compact, 500W в Сокоизстисквачки -  | Alleop

Сокоизстисквачка Philips HR1832/02, Viva compact, 500W, черен

180.31 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Philips
Модел: HR1832/02
Наличност: Налично
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Philips Viva Collection Juicer HR1832/02
Компактна сокоизстисквачка, винаги подръка на плота в кухнята виКомпактна сокоизстисквачка, винаги подръка на плота в кухнята виС наполовина по-малкия си размер*, тази сокоизстисквачка отнема ограниченото пространство. Можете да я оставите на кухненския си плот или да я съхранявайте лесно.


Изцеждайте сок направо в чашатаИзцеждайте сок направо в чашатаТази сокоизстисквачка ви позволява да използвате своя собствена чаша (макс. 12 cm височина). Поставете я директно под вградения кран и сте готови да изстисквате.


Изцедете до 1,5 л сок с един замахИзцедете до 1,5 л сок с един замахМожете да направите до 1,5 литра сок с един замах, без да се налага да изпразвате контейнера за плодова каша.


Технология QuickCleanТехнология QuickCleanСокоизстисквачката Philips е проектирана за лесно почистване благодарение на технологията QuickClean. Почистването вече може да се направи за 1 минута благодарение на гладките повърхности и вградения контейнер за плодова каша.


Цедка QuickCleanЦедка QuickCleanОбикновено голямо количество фибри остава в цедката, което значително затруднява почистването й. Благодарение на иновативната технология QuickClean всички повърхности на цедката са гладки, което ви помага да избършете влакната с обикновена кухненска гъба.


Цялата плодова каша, събрана на едно място, за лесно изхвърлянеЦялата плодова каша, събрана на едно място, за лесно изхвърлянеЦялата плодова каша се събира само там, където трябва – в контейнера за плодова каша на вашата сокоизстисквачка Philips. А това означава, че вече няма да я почиствате от други части на уреда, например капака. Заоблената конструкция и гладките повърхности без ъгли и процепи позволяват да достигнете лесно плодовата каша и много по-лесно да почистите контейнера.


Лесна проверка на количеството плодова каша с прозрачния контейнерЛесна проверка на количеството плодова каша с прозрачния контейнерСледете всяка капка сок. Капакът и контейнерът за плодова каша са прозрачни, за да виждате как се изцеждат плодовете и зеленчуците. Освен това виждате и кога контейнерът е пълен и трябва да го изпразните.


Спиране на прокапването, за да не капе сокСпиране на прокапването, за да не капе сокКогато е активирана, системата за спиране на прокапването ще предотврати прокапването на сокоизстисквачката. Улеят на системата за спиране на прокапването е много лесен за почистване, тъй като е разглобяем и е направен от материали, подходящи за съдомиялна машина. С едно просто движение вие предотвратявате прокапването на сока и поддържате плота чист.


Всички подвижни части могат да се почистват в съдомиялна машинаВсички подвижни части могат да се почистват в съдомиялна машинаЗа още по-лесно и бързо почистване всички подвижни части могат безопасно да се почистват в съдомиялна машина.Технически данниСпецификации на дизайна

Цвят (цветове)

Индигово черноМатериал – корпус

ABS пластмасаМатериал – кана

Пластмаса (полипропилен)Материал – контейнер за плодова каша и бутало

ABS

SANОбщи спецификацииНеплъзгащи се крачета

Да

Предпазни щипки

ДаОтделение за съхранение на кабела

ДаЕдна оптимизирана скорост

За всички плодовеТехнически данни:Захранване

500 WНапрежение

220/240 VЧестота

50/60 HzДължина на кабела

0,80 мКонтейнер за плодова каша

1 лУлей за подаване с диаметър

55 ммВместимост – кана за сок

500 мл
Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър