Сокоизстисквачка Philips HR 1945/80, 1 л. обем, MicroMasticating технология, 200W, бяла

532.63 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Philips
Модел: HR194580
Наличност: Налично
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Philips HR 1945 / 80


Най-добрите качества на продуктите остават в чашата виТехнологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода
 • До 90% извличане

 • Бързо почистване за 60 сек

 • Фина конструкция


 • Технологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода


  Технологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода

  Плодовете и зеленчуците имат хиляди клетки със съдържание на сок, витамини и други жизненоважни хранителни вещества. Иновативната технология MicroMasticating на Philips разтваря клетките за изстискване на максимално количество от любимите ви съставки, които ще поставят 90%* от вашите плодове в чашата, а не в кошчето за отпадъци.
 • Изстисквайте любимите си плодове, включително банани и манго


  Изстисквайте любимите си плодове, включително банани и манго

  Приготвяйте вкусни и здравословни сокове както от меки плодове, така и от твърди зеленчуци. Можете да правите любимите си комбинации и да използвате този продукт дори за съставки със съдържание на скорбяла, които обикновено се изстискват трудно, като например банани и манго.
 • Обогатете питието си с листа, зеленини и ядки


  Обогатете питието си с листа, зеленини и ядки

  Листните зеленчуци с фибри също са подходящи продукти за приготвяне на здравословни сокове и всички те могат да се приготвят с тази сокоизстисквачка. Житните стръкове, спанакът и много други могат да влязат в ролята на важна здравословна добавка към ежедневните ви сокове благодарение на технологията за микро изстискване MicroMasticating. Можете да добавяте и определени видове ядки, като например бадеми, за да приготвите бадемово мляко.
 • Функцията за предварително почистване изстисква и последната капка сок


  Функцията за предварително почистване изстисква и последната капка сок

  Функцията за предварително почистване е специална програма, която изстисква и последната капка сок, докато почиствате вътрешната част на вашия продукт. Това ви помага да извлечете максималното от плодовете и зеленчуците, както и да избегнете загуба на ценния сок по време на почистване.
 • Лесно разглобяване и изплакване без кухненски инструмент


  Лесно разглобяване и изплакване без кухненски инструмент

  Дизайнът за разглобяване и частите без ръбове улесняват бързото почистване само с чешмяна вода. Поради липсата на остри ръбове всички фибри и частици се изплакват за секунди.
 • С уникалния дизайн без цедка почиствате за по-малко от 1 минута


  С уникалния дизайн без цедка почиствате за по-малко от 1 минута

  Уникалният ни дизайн без цедка позволява безпроблемно наливане на сока в чашата, който преминава през филтър, отстраняващ всички нежелани частици от сока и е толкова лесен за почистване, че не се налага да използвате четки.
 • Иновативната функция за спиране на прокапването поддържа чистотата на кухненския плот


  Иновативната функция за спиране на прокапването поддържа чистотата на кухненския плот

  Изцяло интегрираната функция за спиране на прокапването ви позволява да прекъсвате работа отвреме-навреме и да поддържате кухненския плот винаги чист. Просто натиснете долната част на отвора за сок и потокът ще спре, като пръстите ви ще останат сухи.
 • Сокоизстисквачка с плоска конструкция с интегрирани части


  Сокоизстисквачка с плоска конструкция с интегрирани части

  Оптимизираният дизайн с ширина от 11 см ви позволява да държите сокоизстисквачката директно върху кухненския плот. Тя заема изключително малко пространство, както докато се съхранява, така и по време на работа, тъй като е изцяло интегрирана и необходимостта от външни отделения отпада.
 • Изцеждайте сок направо в чашата


  Изцеждайте сок направо в чашата

  Изцеждането на сок направо в чашата ви позволява да подготвите всяка чаша според вкуса на вашето семейство, за да избегнете използването и почистването на ненужни части – по този начин и кухненският плот остава чист.
 • Подвижните части могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша


  Подвижните части могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша

  Всички по-малки подвижни части на сокоизстисквачката, като например табличката, буталото и каната, могат да се съхраняват в контейнера за плодова каша. Така постигате безопасно съхранение и винаги знаете къде да ги откриете за следващото изцеждане на сок.
 • По-бързо приготвяне с 2 x по-широка захранваща тръба


  По-бързо приготвяне с 2 x по-широка захранваща тръба

  По-широката захранваща тръба ви позволява да приготвяте сок без затруднения. Тази функция ще ви позволи да разполагате с питателни напитки за нула време, тъй като е необходимо само малко приготвяне.
 • Включена е вдъхновяваща книжка с рецепти  Селекцията на вашите рецепти и продукти е важна част от цялото изживяване. Тази книжка съдържа 20 рецепти и ви дава цялостни насоки във връзка със здравословните ефекти от тях.ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:АКСЕСОАРИПриложено: Кана, Книжка с рецептиСТРАНА НА ПРОИЗХОДПроизведено в: КитайОБЩИ СПЕЦИФИКАЦИИФункции на продукта: Възможно почистване в съдомиялна машина, Неплъзгащи се крачета, Ключ за вкл./изкл., Заключване за безопасност, QuickCleanУСТОЙЧИВОСТОпаковка: > 90% рециклирани материали

Ръковод. за потребителя: 100% рециклирана хартияТЕХНИЧЕСКИ ДАННИВместимост на каната: 1 л

Вместимост - отделение за плодовата каша: 1 л

Дължина на кабела: 1 м

Честота: 50-60 Hz

Захранване: 200 W

Напрежение: 220 – 240 VДИЗАЙНЦвят: Бяло и сивоДИЗАЙНМатериал на аксесоарите: Метален елемент за заключване за безопасност

Материал – кана: Пластмаса

Материал на основното тяло: Пластмаса

Материал на контейнера за отпадъци: Пластмаса


Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър