Касерола с керамично-мраморно покритие ZEPHYR Actual Line ZP 1321 NM18, 18 см, 1.5 литра, Мека дръжка

25.99 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1342) Ревюта

Производител:ZEPHYR
Модел: ZP 1321 NM18
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Страхотна придобивка за всяка кухня

actual line

С тази чудесна касерола от Zephyr можете да готвите и да изпитвате истинско удоволствие. Тя съчетава в себе си нетипичен, но стилен дизайн в сиво - стил мрамор и наситено червен, придаващо особено привлекателна визия на съда. ZP 1321 NM18 впечатлява не само с външния си вид, но също и с практичността и полезността си. С нея можете да приготвите всичко от крехко месце до картофки, ориз, риба, зеленчуци и още много.

Издръжливи и надеждни материали
Тя е изработена от висококачeствен алуминий в цвят, наподобяващ сивкав мрамор и се покрива от издръжлив стъклен капак с отвор за пара.
Вътрешното и покритие, изработено от керамика в стил мраморен камък, е без наличие на вредни PFOA химикали и позволява готвене при високи температури, без притеснения относто неприятни загаряния и залепвания. Можете да готвите лесно и приятно, свеждайки времето за почистване до минимум.

Soft touch дръжки
Касеролата е удобна за употреба и гарантира защитатата на ръцете при готвене, благодарение на дръжки с меко покритие за сигурност и комфорт при работа.

Удобно приложение и поддръжка
ZP 1321 NM18 е истнско улеснение за всеки, който обича да готви, тъй като е съвместима с всички видове котлони, включително индукционни и освен това е подходяща за измиване в съдомиялни машини.

Характеристики
Щрих код

4895139230963

Цвят:

Сив

Капацитет:

2 л

Диаметър:

18 Cm

Тип продукт:

Касерола

Тип:

С капак

Материал:

Алуминий

Материал интериор:

Керамика

Източник на топлина:

Електрически

Газ

Стъклокерамика

Височина:

8 Cm

Мнения и оценки

Етикети

касероли