Комплект кутии за хляб и съхранение с поставки за хартия и чаши Klausberg KB 7238, Емайл-мат, Екологично чисти, Черен в Кутии за хляб - Klausberg | Alleop
 • Сравни
 • Комплект кутии за хляб и съхранение с поставки за хартия и чаши Klausberg KB 7238, Емайл-мат, Екологично чисти, Черен

  69.95 лв. 99.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (1412) Ревюта

  Производител:Klausberg
  Модел: KB 7238 Черен
  Наличност: Налично
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание

  Внеси още малко щастие и любов в дома си. Кутии за съхранение Klausberg KB 7238 ще те накарат да останеш с удоволствие малко по-дълго от обикновено в кухнята си. KB 7238 е луксозен комплект за твоя дом, изработен от хигиенни и екологични материали, който включва:

  КУТИЯ ЗА ХЛЯБ 
  Стара народна мъдрост е, че пред хляба всички сме равни. Той се консумира от всеки, без значение от възраст, народност, религия или пол. За това трябва да се отнасяме с уважение към тaка насъщния ни хляб и да го съхраняваме добре.
  Тази кутия е лесна за употреба - отваря се изключително плавно и е в състояние да запази хляба ти мек и ароматен по-дълго време, благодарение на екологичните материални, от които е изработена.Съхрани всякакви тестени изделия - кифлички, гевреци, всички те ще запазят мекотата си по-дълго време.

  Контейнери за чай, кафе и захар 
  Ако желаеш да запазиш аромата на кафето си или да се отървеш от овлажняването на захарта. Стоманените контейнери ще решат тези твои кухненски несгоди, тъй като имат херметически капаци и чаят и кафето ти ще издържат на натиска на времето. 

  Закачалка за чаши
  Тази закачалка ще ти помогне да организираш лесно чашите, които използваш най-често, без да заемат място на кухненския плот или в шкафа. Ще получиш лесен и удобен достъп до чашата ти за кафе, без кухнята ти да изглежда неподредена. Само закачи чашите на стойката и ще получиш освен практичност и декоративен елемент в твоята кухня.

  Поставка за кухненска хартия
  Поставката за кухненска хартия е идеалното допълнение към комплекта. Освен с визия, тя пленява и с удобство - стабилна е и е изработена от същите екологични материали, като останалата част от комплекта. За да бъдат всички твои кухненски аксесоари в комплект и да придадат една завършена визия на цялата кухня. 

  Защо да избереш Klausberg KB 7238 :
  - Изработени от хигиенни и екологични материали
  - Компактен дизайн, без да заема допълнително пространство, когато е отворена
  - Издръжлива и здрава конструкция
  - Съхранява всички видове хляб, идеално за вас да запазите хлебчета, гевреци или дори кифли
  - Размер на кутията хляб: 44,5x26,5x17 cm
  - Размер на контейнерите за съхранение: Ø11 x 17 cm
  - Размер на държача на ролката: Ø15 x 35 cm
  - Размер на стойката за 6 чаши: Ø15 x 35 cm

  Характеристики
  Материал Въглеродна стомана с емайлово поркритие
  Размери - Размер на кутията хляб: 44,5x26,5x17 cm - Размер на контейнерите за съхранение: Ø11 x 17 cm - Размер на държача на ролката: Ø15 x 35 cm - Размер на стойката за 6 чаши: Ø15 x 35 cm
  Цвят Черен

  Мнения и оценки