Комплект тенджери с тиган от мраморно покритие BACHMAYER BM 1202, 9-слойно дъно, 12 части

129.99 лв. (-23%)
99.99 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1342) Ревюта

Производител:Bachmayer
Модел: BM 1202
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Комплект тенджери BACHMAYER с дебело дъно за максимална топлопроводимост!


Кажи сбогом на старите си и износени кухненски съдове и обзаведи кухнята си с този изящен комплект. Той е не само с впечатляващ и елегантен външен вид, но и ще ти спести немалко средства, благодарение на многослойното си дъно, осигуряващо максимална топлопроводимост - много по-икономично от обикновените тенджери.


Удебелено дъно ЗА МАКСИМАЛНА ТОПЛОПРОВОДИМОСТ


Многослойното дъно разпределя топлината равномерно и оптимално, осигуряващо голяма ефективност, запазвайки съда топъл за по-дълго време, дори и след спиране на котлона. Благодарение на него съдовете достигат много бързо до желаната температура, като по този начин се спестяват енергия и средства.


МРАМОРНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ

Тиганът със стъклен капак е със специално мраморно покритие, правещо готвенето по-приятно и намаляващо времето за почистване след това. Мраморно покритие е много по-здравословно от стандартните тефлонови покрития и с него можеш да се наслаждаваш на качествено приготвена храна. Удобният отвор на края на дръжката пък може да се използва за съхранение на прибори, когато не се използват.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА И НИТОВАНИ ДРЪЖКИ,
ОСИГУРЯВАЩИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗДРАВИНА И СИГУРНОСТ


Неръждаемата стомана, от която са изработени съдовете гарантира дълготрайна употреба при ежедневно ползване и не взаимодейства с храната. Тя е със специална повърхност, устойчива на надрасквания и замърсявания. Заедно със здравите нитовани дръжки, готвенето със съдовете става изключително комфортно и сигурно.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА


Тенджера с капак: Ø24x14,5 см, 6,5 л.
Тенджера с капак: Ø20x12,5 см, 3,9 л.
Тенджера с капак: Ø18x11,5 см, 2,9 л.
Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
Тиган с мраморно покритие и стъклен капак: Ø24x 7,5 см, 3,4 л.

Комплектът е съвместим с всички видове котлони - газови, електрически, стъклокерамични и индукционии и може да се почиства в съдомиялни машини.

Впуснете се в истинско кухненско изживяване с Bachamyer Zürich!

От основаването си, Bachmayer се фокусира в предоставянето на съвременни и разнообразни идеи и концепции за кухненски и домакински принадлежности на световния пазар.

Bachmayer има за цел да предлага на потребителите си изключително леснодостъпни, удобни, трайни и иновативни продукти в днешния динамичен конкурентен пазар. Bachmayer се фокусира в доставянето голямо разнообразие от стоки, покриващи почти всички ежедневни нужди и потребности на съвременните домакинства. От идеята до осъществяването си до съществената разработка, всеки отделен продукт е направен да привлече и задоволи всички негови ползватели с качествата си. Качеството и прецизността са двете основни водещи сили зад бранда. Придържайки се към световните стандарти и тенденции и непрестанно нарастващото търсене на все по-високо качество, издръжливите, надеждни и задържащи вниманието продукти е крайната цел, към който Bachmayer се стреми. Здрави и дълготрайни и хващащи окото продукти е мисията на Bachmayer.

Впуснете се в истинско кухненско изживяване с Bachamyer Zürich!

Характеристики
Цвят:

Сребрист

Тип продукт:

Комплект

Тип:

С капак

Източник на топлина:

Индукция

Газ

Електрически

Стъклокерамика

Халоген

Материал:

Инокс

Диаметър:

16 cm

24 cm

16 Cm

20 Cm

16 Cm

24 Cm

18 Cm

Щрих код

3884175257852

Капацитет:

2.1 л

2.9 л

6.5 л

3.4 л

3.9 л

Материал интериор:

Мрамор

Материал капак:

Стъкло

Материал дръжка:

Инокс

Височина:

7.5 Cm

11.5 Cm

10.5 Cm

12.5 Cm

14.5 Cm

Мнения и оценки