• Сравни
 • Комплект тенджери с тиган от мраморно покритие BACHMAYER BM 1202, 9-слойно дъно, 12 части

  139.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (984) Ревюта

  Производител:Bachmayer
  Модел: BM 1202
  Наличност: Изчерпано количество!
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание


  Професионален комплект тенджери BACHMAYER с 9 слойно дъно за максимална топлопроводимост!


  Кажете сбогом на старите си и износени кухненски съдове и обзаведете кухнята си с този изящен комплект. Той е не само с впечатляващ и елегантен външен вид, но и ще ви спести немалко средства, благодарение на 9-слойното! си дъно, осигуряващо максимална топлопроводимост - много по-икономично от обикновените тенджери.


  9-СЛОЙНО ДЪНО ЗА МАКСИМАЛНА ТОПЛОПРОВОДИМОСТ


  Многослойното дъно разпределя топлината равномерно и оптимално, осигуряващо голяма ефективност, запазвайки съда топъл за по-дълго време, дори и след спиране на котлона. Благодарение на 9-слойното дъно съдовете достигат много бързо до желаната температура, като по този начин се спестяват енергия и средства.


  МРАМОРНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ

  Тиганът със стъклен капак е със специално мраморно покритие, правещо готвенето по-приятно и намаляващо времето за почистване след това. Мраморно покритие е много по-здравословно от стандартните тефлонови покрития и с него можете да се наслаждавате на качествено приготвена храна. Удобният отвор на края на дръжката пък може да се използва за съхранение на прибори, когато не се използват.

  ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА И НИТОВАНИ ДРЪЖКИ, ОСИГУРЯВАЩИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗДРАВИНА И СИГУРНОСТ

  Неръждаемата стомана, от която са изработени съдовете гарантира дълготрайна употреба при ежедневно ползване и не взаимодейства с храната. Тя е със специална повърхност, устойчива на надрасквания и замърсявания. Заедно със здравите нитовани дръжки, готвенето със съдовете става изключително комфортно и сигурно.
  СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА


  Тенджера с капак: Ø24x14,5 см, 6,5 л.
  Тенджера с капак: Ø20x12,5 см, 3,9 л.
  Тенджера с капак: Ø18x11,5 см, 2,9 л.
  Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
  Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
  Тиган с мраморно покритие и стъклен капак: Ø24x 7,5 см, 3,4 л.

  Комплектът е съвместим с всички видове котлони - газозви, електрически, стъкло-керамични и индукционии и може да се почиства в съдомиялни машини.


  От основаването си, Bachmayer се фокусира в предоставянето на съвременни и разнообразни идеи и концепции за кухненски и домакински принадлежности на световния пазар.


  Bachmayer има за цел да предлага на потребителите си изключително леснодостъпни, удобни, трайни и иновативни продукти в днешния динамичен конкурентен пазар. Bachmayer се фокусира в доставянето голямо разнообразие от стоки, покриващи почти всички ежедневни нужди и потребности на съвременните домакинства. От идеята до осъществяването си до съществената разработка, всеки отделен продукт е направен да привлече и задоволи всички негови ползватели с качествата си. Качеството и прецизността са двете основни водещи сили зад бранда. Придържайки се към световните стандарти и тенденции и непрестанно нарастващото търсене на все по-високо качество, издръжливите, надеждни и задържащи вниманието продукти е крайната цел, към който Bachmayer се стреми. Здрави и дълготрайни и хващащи окото продукти е мисията на Bachmayer.

  Впуснете се в истинско кухненско изживяване с Bachamyer Zürich!

  Характеристики
  Материал Неръждаема стомана
  Цвят Инокс
  Вместимост 6.5 литра; 3.9 литра; 2.9 литра; 2.1 литра; 2.1 литра; 3.4 литра
  Диаметър 24x14.5 см; 20x12.5 см; 18x11.5 см; 16x10.5 см; 16x10.5 см; 24x7.5 см
  Материал Неръждаема стомана
  Топлинен източник Съвместимост с всеки тип източник на топлина, включително индукция
  Дръжка Да
  Подходящ за съдомиялни машини Да

  Мнения и оценки