• Сравни
 • Комплект тенджери с тиган BACHMAYER BM 1200, 9-слойно дъно, 12 части, Индукция

  94.95 лв. 140.00 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (1412) Ревюта

  Производител:Bachmayer
  Модел: BM 1200
  Наличност: Изчерпано количество!
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание


   Kомплект тенджери BACHMAYER с 9 слойно дъно за максимална топлопроводимост!


  Кажете сбогом на старите си и износени кухненски съдове и обзаведете кухнята си с този изящен комплект. Той е не само с впечатляващ и елегантен външен вид, но и ще ви спести немалко средства, благодарение на 9-слойното! си дъно, осигуряващо максимална топлопроводимост - много по-икономично от обикновените тенджери.


  9-СЛОЙНО ДЪНО ЗА МАКСИМАЛНА ТОПЛОПРОВОДИМОСТ


  Многослойното дъно разпределя топлината равномерно и оптимално, осигуряващо голяма ефективност, запазвайки съда топъл за по-дълго време, дори и след спиране на котлона. Благодарение на 9-слойното дъно съдовете достигат много бързо до желаната температура, като по този начин се спестяват енергия и средства.  ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА И НИТОВАНИ ДРЪЖКИ, ОСИГУРЯВАЩИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗДРАВИНА И СИГУРНОСТ

  Неръждаемата стомана, от която са изработени съдовете гарантира дълготрайна употреба при ежедневно ползване и не взаимодейства с храната. Тя е със специална повърхност, устойчива на надрасквания и замърсявания. Заедно със здравите нитовани дръжки, готвенето със съдовете става изключително комфортно и сигурно.
  СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА


  Тенджера с капак: Ø24x14,5 см, 6,5 л.
  Тенджера с капак: Ø20x12,5 см, 3,9 л.
  Тенджера с капак: Ø18x11,5 см, 2,9 л.
  Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
  Тенджера с капак: Ø16x10,5 см, 2,1 л.
  Тиган със стъклен капак: Ø24x 7,5 см, 3,4 л.

  Комплектът е съвместим с всички видове котлони - газозви, електрически, стъкло-керамични и индукционии и може да се почиства в съдомиялни машини.


  От основаването си, Bachmayer се фокусира в предоставянето на съвременни и разнообразни идеи и концепции за кухненски и домакински принадлежности на световния пазар.


  Bachmayer има за цел да предлага на потребителите си изключително леснодостъпни, удобни, трайни и иновативни продукти в днешния динамичен конкурентен пазар. Bachmayer се фокусира в доставянето голямо разнообразие от стоки, покриващи почти всички ежедневни нужди и потребности на съвременните домакинства. От идеята за осъществяването си до самото производство, всеки отделен продукт е създаден да привлече и задоволи максимално всичките си ползватели. Качеството и прецизността са двете основни водещи сили зад бранда. Придържайки се към световните стандарти и тенденции, както и непрестанно нарастващото търсене на все по-високо качество, издръжливите, надеждни и атрактивни продукти е крайната цел, към който Bachmayer се стреми. 

  Впуснете се в истинско кухненско изживяване с Bachamyer Zürich!

  Характеристики
  Материал Неръждаема стомана
  Цвят Инокс
  Вместимост 6.5 литра; 3.9 литра; 2.9 литра; 2.1 литра; 2.1 литра; 3.4 литра
  Диаметър 24x14.5 см; 20x12.5 см; 18x11.5 см; 16x10.5 см; 16x10.5 см; 24x7.5 см
  Материал Неръждаема стомана
  Топлинен източник Подходящ за всички видове котлони, включително индукционии
  Дръжка Нитована
  Подходящ за съдомиялни машини Да

  Мнения и оценки