Ръчен миксер ZEPHYR ZP 1110 M, 300W, 5 степени + турбо функция, 4 бъркалки, Червен

42.90 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1469) Ревюта

Производител:ZEPHYR
Модел: ZP 1110 M
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Ръчен миксер Zephyr в стилен червен цвят
Ако си от тези хора, прекарващи повече време в кухнята, то със сигурност знаеш за ползата и нуждата от мощен и удобен ръчен миксер. Дали ще разбъркваш белтъци и крем или тежка тестена смес, това е незаменим уред за всяка съвременна кухня.
4 бъркалки
Ръчният миксер е мултифункционален и включва 4 аксесоара, които ще ти позволят да развихриш способностите си в кухната с минимални усилия и максимум наслада! 2 хромирани бъркалки за тесто ще тi помагат при разбъкрването на тесто и по-тежки и трудни смеси, а при бъркането на яйца, сметана и смеси за вкусни палачинки или торта можеш да използваш универсалните хромирани бъркалки.

5 скорости + турбо
С помощта на впечатляващия 300-ватов мотор приготвянето на храна с ръчен миксер Zephyr може да е всичко друго, но не и трудно. Той е достатъчно мощен, за да ти осигори страхотни резултати с лекота. 5 степени на мощност ти позволяват да експериментираш с различните съставки, докато не намериш идеалната скорост за нуждите си. Все пак в инструкциите сме приготвили кратко упътване и препоръчки за различните смеси и подходящите за тях степени. Ако пък решиш, че имаш нужда от допълнителна мощ и дори последната скорост не ти върши работа, миксерът има вграден ТУРБО бутон, който да придаде желания тласък.

Работата с него е гарантирано приятна и ненатоварваща. Дръжката му е достатъчно ергономична, за да бъде захватът стабилен, а регулирането на скоростите е създадено специално за теб - можеш да ги сменяш само с палец, без да има нужда от спиране работата с миксера. Включва и бутон за освобождаване на бъркалките.

Миксер Zephyr е не само практичен и функционален, но изглежда чудесно в кухнята със своя корпус в червено и сребристо.

Характеристики
Тип уред:

Ръчен миксер

Турбо бутон

Да

Пасатор:

Не

Раздробяване на лед:

Не

Бъркалки:

2 бъркалки за тесто и 2 бъркалки за яйца и сметана

Аксесоари:

2 бъркалки за тесто и 2 бъркалки за яйца и сметана

Цвят:

Червен

Щрих код

4895139223415

Скорости:

5 + Турбо

Мощност (W):

300

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Количка
1 x Добавен в количка
Количество: 1
Междинна сума в количка: Виж количка