Нагревател за вода с гъвкав чучур SAPIR SP 7100 CEF, 3000W, до 55°С, Хоризонтален монтаж - стена в Нагреватели за вода - Бойлери - SAPIR | Alleop
За Коледа
 • Сравни
 • Нагревател за вода с гъвкав чучур SAPIR SP 7100 CEF, 3000W, до 55°С, Хоризонтален монтаж - стена

  59.99 лв. 94.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (1095) Ревюта

  Производител:SAPIR
  Модел: SP 7100 CEF
  Наличност: Налично

  Описание

  Топла вода по всяко време с водонагревател за стена SAPIR SP 7100 CEF
  Сега и с подвижен, гъвкав чучур за още по-голямо удобство!

  По-удобен от всякога
  Нагревателят за вода е иновативен уред, който ти предоставя топла вода за няколко секунди. С него можеш да постигнеш желаната температура изключително лесно и бързо, спестявайки средства и време. Неговият дизайн е максимално изчистен и универсален и нагревателят е подходящ за всяка обстановка, независимо от условията! SP 7100 CEF ти предоставя доза елегантност за твоята кухня, баня, вила, гараж, общежитие и където другаде би ти потрябвал!

  Бързо и лесно

  Водонагревателят е изключително лесен и удобен за ползване уред. Нужно е само да го монтираш, като затова дори няма да ти е нужен специалист! Уредът е направен така, че да да бъде лесно прикрепен от всеки и не се изискват специални умения за това. Монтираш, свързваш към електрическата мрежа и завърташ кранчето. Оттук поема нагревателят - той приема студената вода в корпуса си и с мощен 3000-ватов нагревател затопля вода за теб. Само за няколко секунди ще се насладиш на приятна и топла струя, течаща от чучура.

  Гъвкав чучур

  SP 7100 CEF е смесител, създаден по последни предпочитания. Той е компактен, подходящ за монтира на стената, загрява бързо и освен това е с гъвкав чучур. Ако досега не си решил да пробваш подобен продукт, защото си се опасявал, че дългият чучур ще излиза извън мивката ти, то този модел е точно за теб. Той е по-удобен от стандартните, поради гъвкавостта и подвижността му. С него ще можеш да регулираш водния поток по свое желание и няма да се притесняваш да намокриш встрани от мивката.

  Какво ще ти даде нагревател SAPIR ?

  - Топла вода почти на мига!
  - Топла вода, само колкото ти е необходимо
  - Заместител на смесителната батерия
  - До 55 градуса 
  - Елегантен и лек дизайн за твоята кухня, баня, гараж, общежитие, вила и др.
  - Лесен монтаж, без нужда от специалист
  - Удобство и комфорт


  - 220-240V, ~50Hz,
  - 3000W
  - Бял цвят

  Характеристики
  Цвят Бял
  Захранване 220-240V, ~50Hz, 3000W
  Щепсел VDE
  Температура Гореща вода до 50-55°С
  Информация за гаранция
  Гаранция 24 месеца

  Мнения и оценки