• Сравни
 • Хлебопекарна Tefal PF220838, 650 W, 17 програми, капацитет 1000 г., Pain Plaisir, LCD дисплей, черна

  197.96 лв.
  Предлагано от:

  JAR computers

  4.7

  (13) Ревюта

  Производител:TEFAL
  Модел: PF220838
  Наличност: Налично
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание  TEFAL Pain Plaisir PF220838  Доставете си удоволствие и вкусни моменти!  С хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir няма нужда да избирате между вкусното и полезното!  17 автоматични програми за приготвяне на вкусен хляб, блатове за торта, тесто за пица, конфитюри, каши и зърнени закуски, включително и 3 безглутенови програми.

  С хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir няма нужда да избирате между вкусното и полезното!

  Хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir е особено подходяща за хора, които внимателно следят хранителните си навици или предпочитат продукти без съдържание на глутен.

  17 автоматични програми за приготвяне на вкусен домашен хляб или други тестени изделия, с включени 3 безглутенови програми:
  • 3 безглутенови програми: Безглутенов солен хляб / Безглутенов сладък хляб / Безглутенови блатове за торта

  • 7 програми за хляб: Обикновен хляб / Бърз обикновен хляб / Френски хляб / Сладък хляб / Пълнозърнест хляб / Бърз пълнозърнест хляб / Ръжен хляб

  • 7 други програми: Втасало тесто / Паста / Блатове за торта / Само печене / Каша / Зърнена закуска / Конфитюр

  Pain & Plaisir е хлебопекарната, с която ще приготвяте вкусен, здравословен, прясно изпечен хляб у дома. Можете да развихрите въображението си като изпробвате всички 17 програми. С трите безглутенови програми ще изпичате здравословен хляб, блатове за торта и сладък хляб. И още, сред автоматичните програми са включени и такива за паста, каша, зърнена закуска и конфитюр. Голямо разнообразие от рецепти и идеи ще откриете в специалната ни книжка с рецепти, която е в комплект с хлебопекарната!

  С функцията за отложен старт пък можете да се будите всяка сутрин с аромата на прясно изпечен хляб! Друга функция на хлебопекарната е изборът на коричката. Можете да избирате от три различни варианта на препичане на коричката: светла, средно изпечена или тъмна и хрупкава.


  Доставете си удоволствие и вкусни моменти! Пригответе си прясно изпечен хляб само с няколко стъпки! 3 специални безглутенови програми
  17 автоматични програми, с които ще приготвяте здравословен и вкусен домашен хляб, блатове за торта, тесто за пица, конфитюри, каши и зърнени закуски, с включени 3 безглутенови програми. Всичко става автоматично! Поставете продуктите в хлебопекарната, изберете програма и се насладете на времето си, тъй като уредът ще свърши всичко останало вместо Вас - от месенето до изпичането! Печете безглутенови хлябове и блатове за торта, усетете удобството от това да имате прясно изпечен хляб, приготвен според Вашия вкус и потребности!

  Прясно изпечен хляб по всяко време Включена книжка с рецепти Лесно почистване 3 настройки за тегло и 3 нива на препичане на коричката
  С възможност за отложен старт до 15 часа и автоматична функция за поддържане хляба топъл до 1 час 27 лесни рецепти: от традиционни до по-сложни рецепти за хляб. Като в книжката ще намерите още и рецепти за прясна паста, тесто за пица, каша или ориз или конфитюр Отделящ се незалепващ съд за хляба, който е подходящ за измиване в съдомиялна машина. От 500 г до 1 кг, за малки и големи компании. Изберете цвета на коричката: от светла коричка до тъмно препечена и хрупкава


  ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Материал: Пластмаса  Размер на хляба: 500 г / 750 г / 1000 г  Мощност: 650 W  Брой на програмите: 17  Аксесоари: мерителна лъжица, купа, кука за окачване  Корпус: LCD дисплей  Нива на изпичане: 3  Отложен старт До 15 часа  Функция поддържане на температурата: 1 час  Индикатор за добавяне на съставки  Покритие на тавата за хляб: PTFE  Форма на купата: Квадрат  Цветове Черен и гаме (лилав)
  Мнения и оценки