Прахосмукачки за камина

Предлаган от Alleop
Безплатна доставка

Прахосмукачка за пепел SAPIR SP 1001 DS18S, 1000W, 18 литра, Функция духане, Перящ се HEPA филтър, Инокс

(0)
74.90 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Забравете за досадното почистване на домашното огнище, използвайки обикновена лопата, оставяща след себе си голяма завеса от прах. Прахосмукачките за пепел са едно универсално решение, с чиято помощ бързо и безопасно можете да отстраните студената пепел около и вътре в камината, котела, печката или барбекюто. Някои от тях са проектирани да могат да събират и различни едри отпадъци. Те са изработени със стоманен корпус, издържащ на големи градуси, имат голяма смукателна мощност и многостепенна филтрираща система. Ето защо домашната прахосмукачка не е подходяща за същата цел, тъй като има огромна опасност да се повреди.

Как се използва?

Няма разлика в използването на този уред и обикновен такъв. Включвате захранващия кабел в контакта, натискате бутона за включване на устройството, след което насочвате накрайника с маркуча към желаното място за почистване.


Какво да гледаме при избор?

  • мощност - от нея зависи ефективността и колко количество въздух може да се абсорбира за единица време;
  • капацитет - колкото по-голям е обема, толкова повече количество ще можете да събирате и няма всекидневно да се ангажирате с изхвърлянето на изгорелите сажди;
  • дължина на маркуча - ако смятате, че ще ви се налага да почиствате по-отдалечени места, то заложете на модел с по-голяма дължина на захранващия кабел.
  • филтър - именно той предпазва и не допуска проникването и натрупването на прах по мотора, което води до удължаване на експлоатационния период. Изберете модел, който задължително разполага с HEPA филтър, пречистващ изпускания въздух, така че пепелта да не се връща обратно в стаята.


Защо да поръчате онлайн от alleop.bg?

Защото предлагаме стоки на конкурентни цени и с гарантирано високо качество. Поръчката в нашия онлайн магазин е възможно най-улеснена, като имате възможност да поръчате по имейл office@alleop.bg или на тел. 0700 70 170. При затруднения, нашите експерти са на среща и с радост ще съдействат и отговорят на всички ваши запитвания.

Изберете Alleop и ви гарантираме, че ще останете наистина доволни от направения избор!