• Сравни
 • Яйцеварка Herenthal HT-EEK7.5, 350W, 7 яйца, Звуков сигнал, Инокс/черен

  29.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.9

  (1230) Ревюта

  Производител:HERENTHAL
  Модел: HT-EEK7.5
  Наличност: Налично
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание

  Перфектно сварено яйце - вече е възможно с Herenthal HT-EEK7.5!

  Представяме ти един практичен и лесен за употреба уред, с който ще приготвиш вкусна и здравословна закуска. Яйцеварка Herenthal HT-EEK7.5 гарантира идеално сварени яйца на пара, независимо дали предпочиташ - рохки, средно или твърдо сварени. Тя разполага с отстраняваща се поставка, която побира от 1 до 7 яйца.

  Забрави за досадното стоене до тенджерата. Вече няма да е необходимо да засичаш времето, в зависимост от това какви яйца предпочиташ, и да се чудиш кога ще станат готови. Яйцеварката ще свърши всичко това вместо теб, като ще те информира със звуков сигнал.

  КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

  Всичко, което ти трябва, за да работиш с уреда, е единствено вода. Имаш на разположение мерителна чашка, с която да измериш и да изсипеш необходимото количество вода. Според това колко яйца си поставил и как ги предпочиташ (рохки, твърди или средно сварени), слагаш различно количество вода.

  Постави желания брой яйца върху поставката и добави необходимото количество вода. В основата и е разположена игла, с чиято помощ яйцата се пробиват от тъпата им страна. Поставяш капака, включваш уреда в контакта и натискаш бутона за включване. Когато варенето приключи се чува звуков сигнал.

  Характеристики
  Материал корпус:

  Инокс

  Пластмаса

  Щрих код

  5407004740171

  Цвят:

  Черен

  Инокс

  Гаранция

  24 месеца

  Мощност:

  350 W

  Тип контролен панел:

  Механичен

  Употреба:

  Домашна

  Мнения и оценки

  Етикети

  за готвене