Яйцеварка Herenthal HT-EEK7.5, 350W, 7 яйца, Звуков сигнал, Инокс/черен

24.95 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1350) Ревюта

Производител:HERENTHAL
Модел: HT-EEK7.5
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Перфектно сварено яйце - вече е възможно с Herenthal HT-EEK7.5!

Представяме ти един практичен и лесен за употреба уред, с който ще приготвиш вкусна и здравословна закуска. Яйцеварка Herenthal HT-EEK7.5 гарантира идеално сварени яйца на пара, независимо дали предпочиташ - рохки, средно или твърдо сварени. Тя разполага с отстраняваща се поставка, която побира от 1 до 7 яйца.

Забрави за досадното стоене до тенджерата. Вече няма да е необходимо да засичаш времето, в зависимост от това какви яйца предпочиташ, и да се чудиш кога ще станат готови. Яйцеварката ще свърши всичко това вместо теб, като ще те информира със звуков сигнал.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Всичко, което ти трябва, за да работиш с уреда, е единствено вода. Имаш на разположение мерителна чашка, с която да измериш и да изсипеш необходимото количество вода. Според това колко яйца си поставил и как ги предпочиташ (рохки, твърди или средно сварени), слагаш различно количество вода.

Постави желания брой яйца върху поставката и добави необходимото количество вода. В основата и е разположена игла, с чиято помощ яйцата се пробиват от тъпата им страна. Поставяш капака, включваш уреда в контакта и натискаш бутона за включване. Когато варенето приключи се чува звуков сигнал.

Характеристики
Употреба:

Домашна

Тип контролен панел:

Механичен

Материал корпус:

Инокс

Пластмаса

Гаранция

24 месеца

Цвят:

Черен

Инокс

Щрих код

5407004740171

Мощност:

350 W

Мнения и оценки

Етикети

за готвене