РАЗОПАКОВАН - Готварска печка с два стъклокерамични котлона ZEPHYR ZP 1441 B38IR, 38 литра, 3100W, Клас А, Конвекция, Infrared, Черен в Малки готварски печки - ZEPHYR | Alleop
РАЗОПАКОВАН

РАЗОПАКОВАН - Готварска печка с два стъклокерамични котлона ZEPHYR ZP 1441 B38IR, 38 литра, 3100W, Клас А, Конвекция, Infrared, Черен

269.90 лв. (-13%)
234.90 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1376) Ревюта

Производител:ZEPHYR
Модел: RAZ-ZP 1441 B38IR
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Готварска печка с два стъклокерамични котлона ZEPHYR
ZP 1441 B38IR - Клас A

Печене, готвене, варене, пържене - любимите занимания в наистина компактен и полезен уред. Да не забравяме и дизайна - достатъчно семпъл и приятен, за да се впише във всяка кухненска обстановка.

Като един модерен и качествен уред, готварската печка е изключително лесна за употреба с обем от цели 38 литра и страхотно гладка керамична повърхност с две инфрачервени нагревателни зони. Благодарение на тях, ZEPHYR B38IR е чудесен помощник вкъщи не само защото може повече, но и защото спестява енергия - тя е енергиен клас А.

Контрол и удобство


Независимо контролирани керамични котлона с мощност 1200W и 800W за пържене, претопляне и варене спомагат за приятното изживяване в кухнята.

Фурната е изключително лесна за боравен - с контрол на температурата до 230˚C и 5 функции, ще можеш да приготвиш всичко, което и обикновена фурна би направила, но по-бързо! Компактният размер спомага за по-бързото загряване, спестявайки ти немалко време и енергия.

Сготви всичко, за което се сетиш и което приготвяш със стандартната готварска печка - Zephyr B38IR ще го изпълни още по-добре!


Можеш да използваш само горния реотан, за да измайсториш ястия, с хрупкава златиста коричка, а долния реотан, когато приготвяш вкусотии с тенджери или касероли, подходящи за готвене във фурна. Така ще загрееш достатъчно дъното на съда, че да поддържа необходимата температура.


Независимо контролираните 1200W и 800W стъклокерамични плотове за варене, пържене и затопляне.

По-големият 1200W котлон е подходящ за пържене и готвене, докато по-малкият 800W е идеален за претопляне, варене и ползване на малки тенджери.

Фурната има 5 функции на готвене както и контрол на температурата от 100°C до 230°C.

Печенето на конвекция с вентилатор ще ти гарантира равномерното затопляне и печене на яститя ти, позволявайки да бъдат изпечени равномерно.

ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА

Горен нагревател
- Тази функция е подходяща за запичане на хляб, печене на пилешко месо, наденица, свински късчета и бекон

Долен нагревател
- Тази функция е подходяща за готвене на всякакви ястия по конвенционален метод, но отнема повече време

Долен + горен нагревател
- Функцията е подходяща за печене на картофи, месо, зеленчуци, полу-готови ястия, готвене в касероли на задушено, приготвяне на сладкиши и десерти

Печене с вентилатор
- Тази функция е подходяща за печене на хляб, пиле, наденички, свински хапки и бекон. Печенето на тези продукти с по конвенционален начин отнема повече време

Конвекция с вентилатор
- Тази функция е подходяща за печене на картофи, месо със зеленчуци, полуготови ястия, задушено, хляб, кекс и други десерти. Приготвянето на тези ястия по конвенционалния начин отнема повече време.


Защо да избереш готварска печка ZP 1441 B38IR
- Енергиен клас А
- Конвекция
- 38 литра
- Мощност голям котлон - 1200W
- Мощност малък котлон - 800W
- Мощност фурна - 1300W
- Стъклокерамични котлони - инфрачервени нагреватели
- Вътрешно осветление
- Регулиране на температурата - 100 до 230 градуса
- Стилен и модерен дизайн с декорации от неръждаема стомана на дръжките, светлинния индикатор и котлоните
- Компактна и практична
- Вътрешни размери (ДхШхВ): 40.5х31х20 см
- Габаритни размери (ДхШхВ): 55х42х 33 см

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър