Дигитален нагревател за вода с подвижен чучур SAPIR SP 7100 IEF, 3000 W, Индикатор за температурата, До 55° топла вода, Монтаж на плот в Нагреватели за вода - Бойлери - SAPIR | Alleop
За Коледа
 • Сравни
 • Дигитален нагревател за вода с подвижен чучур SAPIR SP 7100 IEF, 3000 W, Индикатор за температурата, До 55° топла вода, Монтаж на плот

  69.95 лв. 119.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (1095) Ревюта

  Производител:SAPIR
  Модел: SP 7100 IEF
  Наличност: Налично

  Описание

  С водонагревател SAPIR можете да си осигурите топла вода на момента и да спестите време и пари. Едно съвременно и икономично решение за всяка кухня или баня

  Подвижен чучур за по-удобна работа!

  Моделът SP 7100 IEF на SAPIR Ви предлага подвижен чучур за по-голямо удобство. Сега вече можете да достигате с чучура всяко едно място, което искате да почистите. Регулиране на температурата на водата до 55°. Можете сами да определяте колко градуса да бъде водата от 0 до 55 градуса като градусите се показват на дигиталния индикатор. Този продукт представлява универсална водонагряваща семесителна батерия, термосмесител или термобатерия и замества напълно всички проточни бойлери. Нагревателят SAPIR e изключитлено подходящ за места без централно отопление.

  Digitalen-nagrevatel-podvijen-chuchur
  дигитален нагревател за вода Sapir с вертикален монтаж, дигитален нагревател за вода Sapir дисплей

  Дигитален дисплей

  Колко пъти ви се е случвало да се опарите под горещата струя на течащата вода? Не се притеснявайте, ние от SAPIR сме помислили и за това, нагревателят за вода SAPIR SP 7100 IEF с вертикален монтаж пристига при вас с дигитален дисплей. Така във всеки един момент вие ще знаете температурата на течащата вода.


  Бързо и лесно

  С дигитален нагревател за вода SAPIR вие получавате не само нагревател, но и смесителна батерия. Вече лесно може да настройвате температурата на водата, от която имате нужда. Ето и как става : включете уреда към електрическото захранване и пуснете водата с ръкохватката. Под нея е посочена индикация, показваща Ви в каква посока трябва да я завъртите за използване на топла или студена вода. Само след няколко секунди ще тече вода в зависимост от желаната от Вас температура (топла или студена), като на дисплея ще бъде показана и точната температура на водата.

  дигитален нагревател за вода SAPIR с вертикален монтаж, ръкохватка на дигитален нагревател за вода SAPIR с вертикален монтаж
  с дигиталният нагревател за вода SAPIR пестите време

  Спести време

  С обикновените нагреватели за вода се губи много вода по тръбите, докато се загрява. С дигиталния нагревател за вода SAPIR водата се загрява още докато преминава през него.

  топла вода за секунди с дигитален нагревател за вода SAPIR

  Топла вода на мига.

  С дигиталния нагревател за вода SAPIR получавате топла вода на мига.

  Спести пари с дигитален нагревател за вода с хоризонтален монтаж SAPIR

  Спести пари

  С дигиталния нагревател за вода SAPIR се загрява само толкова, колкото Ви е необходимо. Като така не се губи енергия и вода по тръбите.

  Можеш да го използваш в кухнята, банята, гаража, на вилата...

  Дигиталния нагревател на SAPIR SP 7100 IEF е предназначен за навсякъде, където Ви е необходима топла вода на мига: в банята, кухнята, вилата, мазето. Достатъчно е само да имате достъп до ел.захранване. Стилният и модерен дизайн са подходящи за всеки интериор на помещението, в което ще го монтирате. Компактните му размери го правят предпочитан пред големите проточни бойлери предвид, че спестява допълнително пространство и придава комфорт на мястото, предназначено за експлоатация.

  - Регулиране на температурата
  - Загрявате само толкова вода, колкото ползвате
  - Напълно замества смесителната батерия
  - Без нужда от бойлер или централно отопление
  - С нагревателя за чешма SAPIR си осигурявате до 55°C топла вода
  - Мигновено затопляте на чешмяна вода


  дигитален нагревател за вода SAPIR , топла вода за секунди

  - Без загуба на енергия и вода по тръбите
  - Елегантен дизайн за вашата кухня, баня, вила, гараж
  - Лесно и бързо сглобяване и монтиране
  - Стандартно прикрепяне
  - Дисплей за температурата
  - Монтаж на кухненски плот - вертикален

  лесен монтаж на дигитален нагревател за вода Sapir с вертикален монтаж

  Как се монтира?

  Монтажът е лесен и може да бъде извършен и от непрофесионалист и се монтира на мястото на стандартна смесителна батерия. За правилното монтиране и експлоатация е достатъчно е да спазвате инструкциите, описано подробно в книжката с интрукции.

  дигитален нагревател за вода Sapir SP 7100 IE с вертикален монтаж
  Спести сега с дигитален нагревател за вода SAPIR SP 7100 IEF!
  Характеристики
  Цвят Бял
  Захранване 220-240V~, 50Hz, 3000W
  Информация за гаранция
  Гаранция 24 месеца

  Мнения и оценки