“ЖАР” ЕООД е доверен партньор на Alleop.BG. JAR е изцяло българска фирма и от 1995 г. година и е пионер в IT сферата и компютърната периферия. 
Основна цел и мисия на нашия екип е пълното и квалифицирано обслужване на клиента, според неговите нужди и изисквания. Доволният клиент е нашият коректив за добре свършена работа.

Фирмена информация:

JARComputers - ЖАР ЕООД
Булстат: BG131418803
Адрес: София, ул. Гюешево 83, Бизнес център Сердика, магазин JARComputers
МОЛ: Борислав Димитров
Tелефон за контакти: 028221000
E-mail: jar@sapirshop.com

Новосъздадени продукти

Поръчаните продукти на JAR Computers се доставят в цялата страна с Еконт Експрес на посочен от клиента адрес или до посочен от клиента офис на куриерската фирма.

Доставката на лаптопи е безплатна. За всички останали продукти при поръчка на стойност до 100 лв. доставката е 4.99 лв. и безплатна за поръчките над 100 лв. Плащането се извършва чрез наложен платеж. Имате възможност да отворите и прегледате съдържанието преди да платите на куриера.

Продаваните стоки са съпроводени с необходимите документи и оригинална опаковка. JAR Computers посочва очакван срок за доставка на конкретни стоки, който има приблизителен и ориентировъчен характер и който не отменя уговорения със сключване на договора от разстояние срок на доставка. Ако продуктът не може да бъде доставен, JAR Computers се задължава да информира за това клиента.

Детайлите по отношение на сроковете за доставка на стоките са ориентировъчни и Продавачът не е обвързан с тях за извършването на доставката на конкретна дата. Клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай на забавена доставка.

Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване.

В деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице което да приеме пратката вместо Вас. Куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката ти за анулирана.


Съгласно договора за дистанционна продажба всеки клиент, който има качеството потребител, може да върне продукта при ненарушен търговски вид без да посочва обективна причина за рекламация в срок от 15 дни, считано от датата на получаване на стоката или от датата на сключване на договора - при договор за услуги. Когато клиентът е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която клиентът приеме последната стока, като транспортните разходи за връщане на стоката са задължение на клиента.

1. При проблем със закупените стоки клиентът може да се свържете с Продавача на телефони: +359 28221000, +359 24210879, +359 888150056, +359 889818099

2. В случай, че клиентът упражни правото си на отказ, доставчикът е длъжен да му възстанови в пълен размер платените суми не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от сключения договор. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако клиентът е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това доставчика.

3. Продавачът има право да забави възстановяването на сумата до получаването на продадените стоки.

4. Възстановяването на сумата се извършва по банков път на сметката посочена във формуляра за връщане или на каса в централния офис на JAR Computers. Ако плащането е направено с банкова карта, сумата се връща по картата, от която е направено плащането.

5. Ако клиентът упражни правото си на отказ от договора от разстояние, той трябва да изпрати или предаде стоките обратно на JAR Computers без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на JAR Computers преди изтичането на 14 дневния срок.

6. Клиентът носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.

7. В случай, че поръчана и предварително платена стока и/или услуга от клиента не може да бъде доставена от Продавача, то последният ще информира клиента за това и ще възстанови платената сума, в срок от 14 дни от датата, на която Продавачът е установил този факт или от датата, на която клиентът е изразил желанието си за разваляне на договора.

Условия за връщане или замяна:

1. Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка с прилежащите аксесоари и документи;

2. Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка: аксесоари, дискове, ръководства, транспортна опаковка, оригинална гаранционна карта и всички документи, с които е била доставена;

3. Стоката трябва да бъде без следи от употреба, драскотини, наранявания, охлузвания, със защитни найлонови покрития, ако е имало такива и други външни белези;

4. Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

5. Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръка;

6. Ако стоката е с модифициран или изтрит софтуер, следва да бъде възстановен до фабричния инсталационен вид.

7. Ако стоката бъде върната в състояние, в което не може да бъде продадена като нова, Продавачът си запазва правото да изиска такса за привеждането ѝ в началния ѝ вид (ако е възможно) или за покриване разликата в цената, получила се при продажбата на стоката като втора употреба, или по избор на клиента да му достави стоката обратно за негова сметка.


Оценки от потребители

4.7 от общо 5 (19 Ревюта)
5 звезди
16
4 звезди
0
3 звезди
3
2 звезди
0
1 звезди
0

Отлични характеристики, но най-много ми харесва 3-странния амбилайт, който нито една друга фирма не предлага, а и е на приемлива цена. Заслужава си!

Добре би било да добавите какъв енергиен клас е бойлерът.

Това е най-добрата прахосмукачка ever! :)

…. 1300 до 1900 градуса, ще го разтопят целия, със сигурност!

Спестява много усилия и намалява времето за готвене

Спестява много усилия и намалява времето за готвене

Спестява много усилия и намалява времето за готвене

Това нещо е твърде хубаво, за да има място тук! Още повече, не може да му се даде отстъпка! Нали?

В описанието на характеристиките е допусната грешка за температурния диапазон. Написано е от 350 до 700, вместо от 35 до 70. Направете корекция, за да не се излагате.

Много ме впечатли дизайнът на робота. Имам специално мнение за марката Gorenje. Определено уредът е супер иновативен, мечта за всяка домакиня. За сега ми е в переспектива. Искам да поздравя екипа на Аlleop, за това че предлагат много висококачествени продукти от висок клас. Приятно ми е да разгледам и разбира се да си поставям някои артикули в любими , надявам се за покупка в по-близък план.

Обичам този уред и при първа възможност ще си го поръчам! Ползвам го при съседката и палачинкита са страхотни! Може да се ползва и за друг вид продукти,които се пекат на плоча: филийки, мекици от течно тесто! Казано накратко-има много приложения! Зависи от домакинята! Мисля, че добре биха се получили и пилешки пържоли!

https://alleop.bg/halogenna-furna-rohnson-r-2091-p59907 супер е, само може да си пожелаем и в ценово отношение да бъде така...

тези слушалки не че са удобни и имат кристален звук имат и пленяващт бас и нежно ви галят ушите за целта ще трябша даси закупите софтуера boom3d и като си пуснете музика или игра слушалките ви предоставят уникален бас за тази цена щеси задоволите живота към гейминг музика филми и тн

  • JAR Computers

  • JAR Computers
  • гр. София, България
  • Продукти: 24545
  • Рейтинг:
    (19 Ревюта)
Моля впиши се, за да се свържеш с търговеца JAR Computers