Aвтоматична кафемашина Philips Series 5000 EP5360/10, 5 напитки, Вградена кана за мляко, PianoBlack, AquaClean

1,222.95 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(20) Ревюта

Производител:Philips
Модел: Series 5000 EP5360/10
Наличност: Налично
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Philips Series 5000 EP5360/10
20 000 чаши най-фино кафе с издръжливи керамични мелачки20 000 чаши най-фино кафе с издръжливи керамични мелачкиНашите мелачки са от 100% чиста керамика: изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.


Кафе с идеалната температура с нашия термоблокКафе с идеалната температура с нашия термоблокТермоблокът гарантира горещо кафе и капучино за вашето семейство винаги с идеална температура. Тайната е в корпуса от лек алуминий и неръждаема стомана, който бързо може да достигне до висока температура.


Запазете зърната свежи за по-дълго време благодарение на уплътнението за запечатване на ароматаЗапазете зърната свежи за по-дълго време благодарение на уплътнението за запечатване на ароматаНовото уплътнение Aroma предпазва любимите ви зърна кафе и се грижи те да запазят своя оригинален аромат за по-дълго време, като същевременно намалява шума от мелачката.


Променете дължината, 5 степени на сила на аромата и 5 настройки на мелачкитеПроменете дължината, 5 степени на сила на аромата и 5 настройки на мелачкитеТази напълно автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализирате напитките според вашия вкус. Можете лесно да персонализирате и запаметите дължината, силата и температурата за всяка напитка. Бъдете свободни да откривате, експериментирате и измисляте всяка напитка!
Настройте и запишете вашия личен потребителски профилНастройте и запишете вашия личен потребителски профилВинаги получавате кафе, приготвено според личните ви предпочитания, благодарение на функцията ни за запаметяване, която ви позволява да регулирате и запаметите дължината на кафето и капучиното в чашата си. С тази функция, вашата машина знае точно как предпочитате вашето кафе и капучино.


Лесно почистване благодарение на напълно подвижния блок за приготвянеЛесно почистване благодарение на напълно подвижния блок за приготвянеБлокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изцяло само чрез изплакване под течаща вода.


До 5000 чаши* без декалциране благодарение на AquaCleanДо 5000 чаши* без декалциране благодарение на AquaCleanНашата патентована иновация – филтърът за вода AquaClean – гарантира, че се възползвате максимално от вашата напълно автоматична кафемашина. Като сменяте филтъра при известяване от машината, няма нужда да премахвате накип до 5000 чаши, като същевременно качеството на кафето ще е по-добро заради чистата и пречистена вода, с която е направено. След като AquaClean е монтиран на вашата кафемашина, алармата за известие за премахване на накип автоматично се дезактивира.


Чисти остатъците от мляко след всяко използване с функция за почистване на млякоЧисти остатъците от мляко след всяко използване с функция за почистване на млякоТази уникална кана за бързо почистване с едно докосване ви позволява лесно да изплакнете изцяло системата за мляко след всяка употреба
Насладете се на 5 кафе напитки на една ръка разстояние, включително капучиноНасладете се на 5 кафе напитки на една ръка разстояние, включително капучиноНасладете се на вашите любими кафе напитки за специалните ви моменти. Без значение дали желаете еспресо, кафе, или рецепта с мляко, вашата напълно автоматична машина ви предоставя перфектен резултат без усилия и за кратко време!


Пухкава млечна пяна благодарение на системата за разпенване на млякоПухкава млечна пяна благодарение на системата за разпенване на млякоВсяко кафе, което приготвяте, ще бъде покрито с копринен млечен слой, който подканва вкусовите ви рецептори. Каната разпенва млякото два пъти, след което налива гъст слой без пръски в чашата ви при правилната температура. Каната може също да се съхранява удобно в хладилника и е невероятно хигиенична.

5 напиткиВградена кана за млякоPianoBlackAquaClean

Капацитет на каната за мляко : 0,5 лКапацитет на съда за отпадъци : 15 чашиЧестота : 50 HzМакс. височина на чашата : 150 ммНапрежение : 230 VЦвят и покритие : Piano BlackДължина на кабела : >100 смКонтейнер за отпадъци : Достъп отпредВоден резервоар : Достъп от върхаТегло на продукта : 7,2 кгРазмери на продукта : 221 x 340 x 430 ммВместимост за кафе на зърна : 250 грОбем на воден резервоар : 1,8 л

Тип кана : Основна канаВградена кана за млякоБързо почистване на каната за мляко

Потребителски интерфейс : Основен дисплей

Настройки на силата на аромата : 5Настройки на мелачката : 5Потребителски профили : 1Настройки за температурата : 3Дължина на кафе и мляко : РегулируемаНапитки : Еспресо,Гореща вода,Капучино,Кафе,разпенено мляко,Лате макиато,Café' au Lait,АмериканоОпция за мляно кафеДвойна чаша

Автоматично изплакване и направлявано декалциранеГлавен превключвател – бутон ВКЛ./ИЗКЛ.Нагревател с бързо загряванеПодвижен блок за приготвяне
Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Количка
1 x Добавен в количка
Количество: 1
Междинна сума в количка: Виж количка