Игра за конзола Skylanders SuperChargers - Starter Pack, за Xbox One

137.62 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.6

(16) Ревюта

Производител:Activision
Модел: Skylanders SuperChargers - Starter
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Земята Skylands е изложена на опасност! Злодеят Kaos е отприщил своето най-опасно оръжие - така наречения Doomstation of Ultimate Doomstruction. Специален екип, наречен SuperChargers, е нагърбен със задачата да предотврати разрухата на Skylands. Те пилотират невероятни превозни средства, с които могат да се противопоставят на Kaos и се отправят на едно невероятно приключение по суша, вода и въздух.

Можеш да персонализираш всички превозни средства в играта и да подобряваш оръжията им посредством готини модификации. Комбинирането на SuperCharger Skylander със подходящото за него превозно средство отключва специален мод, който подсилва възможностите и цялостното представяне на героя и возилото му. Превозните средства в Skylanders SuperChargers са важен елемент от играта, но забавата с тях не приключва с това. Много от елементите по фигурките са подвижни, предлагайки забавление дори извън виртуалния свят.Персонажите SuperChargers далеч не са единствените които могат да пилотират тези превозни средства. Skylanders SuperChargers поддържа всичките излезли до момента над 300 фигурки, предоставяйки възможност на абсолютно всички герои да бъдат част от новото и изпълнено със щури моменти приключение.

Карай, лети, плавай през света Skylands с три различни типа превозни средства - сухопътни, морски, въздушни
Спаси Skylands с помощта на новите SuperChargers герои и тази на любимите ти персонажи от предишните игри на поредицата
Карай бързо и бъде подготвен за всяка една ситуация с новите превозни средства, които могат допълнително да се персонализират и модифицират
Комплектът включва:
Играта Skylanders SuperChargers
Нов портал съвместим с новите фигури на SuperChargers героите и превозните средства
2 Skylanders SuperChargers фигури
1 Skylanders фигура на превозно средство
Плакат на колекцията

Мнения и оценки