• Сравни
 • Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Slow Juicer SAPIR SP 1160 K, 250W, Кана за сок 1.1 л, Кана за пулп 1.1 л, Функция Reverse, Червен

  199.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.9

  (989) Ревюта

  Производител:SAPIR
  Модел: SP 1160 K
  Наличност: Налично

  Описание

  Наслади се на двойно повече вкус, свежест и по-богат цвят с бавна сокоизстисквачка Sapir 

  - извличане на над 96% от сока!
  - без загуба на естествени хранителни вещества - до 5 пъти повече витамини
  - безшумна употреба  >60 db - без излишно натоварване вкъщи
  - универсалност - всякакви плодове, зеленчуци, стръкове
  - мощен 250W мотор - ефективност без прегряване
  - функция Reverse - обратен ход
  - лесно и бързо почистване

  Slow juicer SAPIR SP 1160 K

  slow juicer sapir

  Сокоизстисквачка Sapir е кухненски уред, създаден за всеки, желаещ да води здравословен живот. Неговата функционалност го прави изключително полезен и необходим за всеки почитател на прясно изцедени и свежи напитки. Поради това, че е работи на по-бавна скорост от стандартните електрически сокоизстисквачки, той запазва така важните хранителни вещества и витамини. Това е възможно благодарение на иновативната технология LSTS ( Low Speed Type Screw), която извлича сок от плодовете вместо да ги смила.

  До 96% натурален и свеж сок!

  Със сокоизстисквачка Sapir ще си осигуриш така нужната бодрост, за да премине денят ти усшешно и да си зареден с енергия през цялото време. Дори да не успяваш да приемаш необходимото за организма количество плодове и зеленчуци със Sapir 1160 K този проблем може да бъде решен много лесно. Сокът, изцеден от сокоизстисквачката е до 90% по-хранителен и по-богат, благодарение на бавнооборотната система на дейстие, с която работи той. По този начин ще се наслаждаваш на гарантирано по-плътен и здравословен фреш и тялото ще си набавя важните ензими. Уредът работи на два етапа: първият смачвка плодовете и зеленчуците, а вторият изстисква, осигурявайки възможно най-ефективния процес на изстискване и незаменим плътен и свеж сок. Действие, което стандартните електрически сокоизстисквачки не извършват пълноценно.

  прясно изцеден сок slow juicer sapir

  Мултифункционален - за всички вкусове

  Сокоизстисквачката е идеален кухненски инструмент за извличане сок от различни плодове, зеленчуци, включително листовидни и дори соя. Абсолютно перфектен уред за всяка съвременна кухня, осигуряващ дневната доза щастие за всички вкъщи - било то възрастни или деца. Едва ли някой ще е недоволен от него!  По-хитрите и находчиви родители могат да го използват като изкушение за децата, подтиквайки ги да пият здравословен  от нея, вместо от вредните газирани или енергийни напитки. Ако си достатъчно изобретателен пък, можеш да създадеш вкус по свой избор като например манго и пъпеш или портокал с морков - всичко зависи от теб.

  Без шум в кухнята

  Ако си свикнал на тишина в кухнята, то сокоизстисквачката няма да я наруши. Мощният 250W мотор не означава високи децибели вкъщи. Той е достатъчно издръжлив да работи дълго време безшумно и с ниски нива на вибрации. Благодарение на по-ниските обороти, на които работи, slow juicer-а оперира при ниски нива на шума - под 60 db. Спокойно ще можеш да провеждаш разговори в кухнята без да се налага говорене на висок тон и надвикване със сокоизстисквачката.

  до 96% повече сок със бавна сокоизстисквачка Sapir Slow juicer

   Предимства на бавна сокоизстисквачка Sapir

  - Минимална оксидация и до 96% повече сок

  - Запазва ензимите и тяхната структура

  - Запазва витамините и хранителните вещества

  - Безшумна и високоефективна

  - Лесно почистване

  - 2 кани: 1100 мл кана за сок и 1100 мл кана за пулп

  - Функция Обратен ход

  Характеристики
  Цвят Черен, Червен
  Захранване 220V-230V, 50Hz, 250W
  Щепсел VDE
  Вместимост 1.1 л кана за сок, 1.1 л кана за отпадъци
  Диаметър 7.5 см - гърло
  Материал Цедка от неръждаема стомана
  Информация за гаранция
  Гаранция 24 месеца

  Мнения и оценки