• Сравни
 • Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Slow juicer SAPIR SP 1160 R, 150W, Кана за сок 1.1 л, Кана за пулп 1.1, Функция Реверс

  149.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.9

  (989) Ревюта

  Производител:SAPIR
  Модел: SP 1160 R
  Наличност: Изчерпано количество!

  Описание


  Натурален и естествен сок

  Едва ли има някой, който да не е любител на прясно изцеден сок от сокоизстисквачка. Ежедневно хората пият огромни количества фреш от плодове и зеленчуци, поради изключително полезните съставки, които съдържат. Витамините и ензимите, които те притежават спомагат за пълноценното функциониране на човешкия организъм. Пиейки прясно изцеден сок, човек повишава своята енергичност, тонус и в някои случай помага за нарушено здравословно състояние. За да бъде обаче сокът достатъчно хранителен и полезен, той трябва да бъде изстискван по определен начин, по който полезните съставки да бъдат максимално запазени. Обикновените електрически сокоизстисквачки не успяват напълно да ги извлечат и докато сокът напусне уреда полезните вещества са почти изгубени. 

  Slow juicer Sapir 

  Новото поколение бавни сокоизстисквачки осигуряват до 96 % повече сок и напълно запазване на витамините и ензимите, съдържащи се в плодовете и зеленчуците. Slow juicer SAPIR има следните предимства:

  - Минимална оксидация и с до 5 пъти повече сок 
  - Запазване структурата и съставките на сока
  - Запазване на ензимите и естествения вкус и мирис на сока
  - Запазване на хранителните вещества и витамините в сока
  полезни вещества sapir slow juicer

   

   

   

  Сокоизстисквачка Sapir е кухненски уред, създаден за всеки, желаещ да води здравословен живот. Неговата функционалност го прави изключително полезен и необходим за всеки почитател на прясно изцедени и свежи напитки. Поради това, че е работи на по-бавна скорост от стандартните електрически сокоизстисквачки, той запазва така важните хранителни вещества и витамини. 

  До 96% натурален и свеж сок!

  Със сокоизстисквачка Sapir ще си осиугириш така нужната бодрост, за да премине денят ти успешно и да си зареден с енергия през цялото време. Дори да не успяваш да приемаш необходимото за организма количество плодове и зеленчуци със Sapir 1160 R този проблем може да бъде решен много лесно. Сокът, произвеждан от сокоизстисквачката е до 90% по-хранителен и по-богат, благодарение на бавнооборотната система на дейстие, с която работи. По този начин ще се наслаждаваш на гарантирано по-плътен и здравословен фреш и тялото ще си набавя нужните витамини и ензими. Уредът работи на два етапа: първият смачвка плодовете и зеленчуците, а вторият изстисква, осигурявайки възможно най-ефективния процес на изстискване и незаменим плътен и свеж сок - напълно превъзхожда обикновените сокоизстисквачки.

  slow juicer sapir семейна здравословна закуска

  Мултифункционален - за всички вкусове

  Сокоизстисквачката е идеален кухненски инструмент за извличане сок от различни плодове, зеленчуци, включително листовидни. Абсолютно перфектен уред за всяка съвременна кухня, осигуряващ дневната доза щастие за всички вкъщи - било то възрастни или деца. Едва ли някой ще е недоволен от него!  По-хитрите и находчиви родителите могат да го използват като изкушение за децата, подтиквайки ги да пият здравословен  от нея, вместо от вредните газирани или енергийни напитки. Ако си достатъчно изобретателен пък, можеш да създадеш вкус по свой избор като например манго и пъпеш или портокал с морков - всичко зависи от теб.

  Slow juicer Sapir е подходящ за сок от:

  сок от slow juicer sapir
   

  Меки плодове и зеленчуци: домати, авокадо, японско дърво киви
  Плодове: ябълки, портокали, ананас, праскови
  Горски плодове: ягоди, нар, диня, къпини
  slow juicer sapir извличане на сокове

  Твърди зеленчуци: моркови, цвекло, картофи, зеле
  Зелени: магданоз, листа от целина, джоджен, босилек
  Пресни пшенични стръкове
  Предимства на бавна сокоизстисквачка Sapir

  - Минимална оксидация и до 96% повече сок

  - Запазва ензимите и тяхната структура

  - Запазва витамините и хранителните вещества

  - Безшумна и високоефективна

  - Лесно почистване

  - 2 кани: 1100 мл кана за сок и 1100 мл кана за пулп

  - Функция Обратен ход

  Характеристики
  Цвят Бял, Черен, Зелен
  Захранване 220-240V, 50/60Hz, 150W
  Щепсел VDE
  Вместимост 1100мл кана за сок и 1100мл кана за пулп
  Информация за гаранция
  Гаранция 24 месеца

  Мнения и оценки