Игра за конзола South Park: The Stick of Truth, за PS4 в Игри за Конзоли - Ubisoft | Alleop

Игра за конзола South Park: The Stick of Truth, за PS4

49.44 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.6

(16) Ревюта

Производител:Ubisoft
Модел: South Park: The Stick of Truth
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Подготви се за епична и супер забавна ролева игра, дело на създателите на South Park Трей Паркър (Trey Parker) и Мат Стоун (Matt Stone). Представяме ви South Park: The Stick of Truth. В продължение на хилядолетия се води битка. Основната причина елфите и хората да продължават неспирната война е Пръчката на истината (The Stick of Truth). Скоро ходът на войната ще се промени, защото в града пристига ново хлапе и неговото идване е предречено от звездите. Тук започва и вашето приключение. Въоръжете се с легендарни оръжия, за да победите хората-раци, гноми, хипита и други сили на злото. Открийте изгубената Пръчка на истината и си заслужете място до Стан (Stan), Кайл (Kyle), Картмън (Cartman) и Кени (Kenny) като техен приятел. Ако успеете, вие ще бъдете спасителя на Саут Парк и ще си бетонирате положението в училище. Провалите ли се, завинаги ще си останете... загубеняк.

Дефинитивната SOUTH PARK игра Написана и озвучена от Трей Паркър и Мат Стоун, South Park: The Stick of Truth внася техния уникален хумор във видеоигра.
Епична мисия, за да влезете в групата на готините. Борете се за мястото си до Стан, Кайл, Картмън и Кени и се присъединете към щурото им приключение за спасяването на Саут Парк.
Привличайте класически за South Park герои на ваша страна.
Въоръжете се до зъби с арсенал от магически оръжия и мистична екипировка.

Мнения и оценки