Тенджера за готвене на пара Klausberg KB 7135, 18 см, 2.5 литра, 3 части, Дебело дъно, Инокс в Съдове за готвене на пара - Klausberg | Alleop
 • Сравни
 • Тенджера за готвене на пара Klausberg KB 7135, 18 см, 2.5 литра, 3 части, Дебело дъно, Инокс

  49.99 лв.
  Предлагано от:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (934) Ревюта

  Производител:Klausberg
  Модел: KB 7135
  Наличност: Изчерпано количество!
  100 000 доволни клиенти
  Продукти на конкурентни цени
  Бърза и сигурна доставка
  Проверка на пратката
  Сигурно плащане

  Описание

  Храни се още по-здравословно с тенджера Klausberg KB 7135, която включва и приставка за готвене на пара. Малкият размер на тенджерата ще ти помогне да сготвиш вкусна и полезна храна и да си осигуриш разнообразно меню всеки ден.


  Тенджера Klausberg KB 7135 е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира нейната висока устойчивост на корозия, издръжливост и дълъг живот.

  Топлината се разпределя бързо и равномерно, благодарение на алуминиевата плоча на дъното, което ще ти осигури бързо готвене и запазване на температурата по-дълго време. Дъното се загрява много по-бавно от стените, което позволява идеална циркулация на влажният въздух и готвене при температура по-ниска от тази на кипене. Готвенето на по-ниски температури позволява да се съхраняват минерали, витамини и всички хранителни стойности в храната

  Капакът на тенджерата плътно покрива отвора и не позволява на парата да излиза навън, а кондензира в тенджерата. Тенджерата може да бъде използвана с всички източници на топлина - индукционни, газови, електрически, керамични и халогенни котлони, подходяща е и за съдомиялна машина. Ненагряващите дръжки ще запазят ръцете ти и ще ти спестят неприятното чувство от изгарящия допир.

  Характеристики
  Вместимост 2.5 литра
  Височина 9 см
  Диаметър 18 см
  Материал Инокс, Стъклен капак
  Подходящ за съдомиялни машини Да

  Мнения и оценки