The Witcher 3: Wild Hunt Game Of The Year Edition, за PS4 в Игри за Конзоли -  | Alleop

Игра за конзола The Witcher 3: Wild Hunt Game Of The Year Edition, за PS4

59.35 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:CD Project Red
Модел: The Witcher 3 GOTY
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 30-08-2016.


The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition включва:

Играта The Witcher 3: Wild Hunt
Официалното допълнение The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone
Официалното допълнение The Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine
16 пакета допълнително дигитално съдържание (DLC), включващо всички графични подобрения, нови режими, странични куестове, нови локации и т.н.
Нови GWENT карти.
The Witcher 3: Wild Hunt

Светът тъне в хаос. Въздухът е изпълнен с гъстия дим от изгорени поселища, натежал от острата миризма на тлееща плът. Безмилостният император на Нилфгард е нанесъл поредния удар срещу злочестите Северните кралства. Могъщите владетели от миналото, които преди години се опитваха да използват вещера Гералт за своите машинации, вече не са сред живите. В тези размирни времена, никой не може да каже какво крие бъдещето, кой ще донесе мир и кой – още повече нещастия. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, което светът някога е познавал. Увлечените в незначителните си конфликти хора, така и не могат да разберат, че техните войни, колкото и кървави и разрушителни да изглеждат, са като детска игра, сравнение с Дивия лов - демоничните ездачи, които отново препускат през обагрените в червено от огньовете небеса. Тези ездачи, способни да сложат край на света такъв, какъвто го познаваме обаче, този път имат конкретна цел – те търсят само един човек. И по-точно единственият човек, когото студеният и лишен от емоции Гералт някога е допускал в сърцето си.

Дългоочакваната трета игра от The Witcher серията, която би следвало да положи финалната точка в сагата, започнала с романите на Анджей Сапковски и продължена по брилянтен начин от CD Project.
Уникална комбинация от отворен свят, адреналинови схватки и нелинейна история, в която всеки твой избор има своите последствия.
Динамичен свят, пълен с интелигентни обитатели, промяна на деня и нощта, невиждани метеорологични ефекти и неочаквани геймплейни механики, превръщащи го в едно от най-живите, истински и достоверни виртуални места, на които си попадал някога.
Бойна система, комбинираща традиционни тактически RPG елементи с бързина и прецизност, подлагаща на еднакво сериозно предизвикателство интелекта и рефлексите ти.
Във времена, когато всички издатели се опитват да ти продадат допълнително съдържание, авторите на The Witcher 3: Wild Hunt искат да подарят на всеки, закупил си играта, 16 (!) безплатни DLC-та, налични за всички платформи.
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone

Hearts of Stone e първият официален експанжън на играта The Witcher 3: Wild Hunt – призната за едно от най- добрите RPG на всички времена.

Професионалният убиец на чудовища е нает да се справи с безпощаден бандит, който притежава силата на безсмъртието.

Влез отново в ролята на Geralt от Rivia, специалист в изтребването на чудовища, който този път е нает, за да се справи с безпощадният бандитски предводител - Olgierd von Everec, който разполага с най - силното оръжие – безсмъртието. Допълнението към играта “The Witcher 3: Wild Hunt” - Hearts of Stone ще ти поднесе над 10 часа нови приключения, включващи непознати персонажи, силни чудовища, щипка неподправена романтика и изцяло нова история, която да напишеш в твой стил.

Някои се раждат чудовища, други се превръщат в такива!

Преведи Geralt през новите трудности, развивай го, за да се сдобиеш с още по - добра екипировка.
Разнообразни нови оръжия и омагьосани артефакти, с които да победиш враговете.
Различни противници, всеки от които е уникално предизвикателство.
Разпусни, наслаждавайки се на новите Gwent карти или, ако предпочиташ, се впусни в ново романтично приключение
Изправи се срещу безсмъртен противник. Изпълни три непосилни задачи, за да надвиеш Olgierd.
Напиши твоята част от историята на вещера.
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Blood and Wine e вторият официален експанжън на играта The Witcher 3: Wild Hunt – призната за едно от най - добрите RPG на всички времена.

Древни, кървави загадки...или древни, кръвождани чудовища... все неща, срещу които Geralt ще се изправи, решен да ги разнищи, или унищожи, или и двете. Влез отново в ролята на Geralt от Rivia, специалист в изтребването на чудовища, майстор в заплитането на любовни връзки (но не и в тяхното разплитане) и винаги главен любимец, озовал се в центъра на хаоса.

Преведи Geralt през новите трудности, развивай го, за да се сдобиеш с още по - добра екипировка, умения и знаци.
Разнообразни нови оръжия и омагьосани артефакти, с които да победиш враговете.
Различни противници, всеки от които е уникално предизвикателство.
Разпусни, наслаждавайки се на новите Gwent карти или, ако предпочиташ, се впусни в ново романтично приключение.
Цяла нова месност - Toussaint - обещаваща 20 часа игрово време.

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър