Уок тиган със стоманена дръжка Pensofal CUPRUM 6707, 28 см, Двойно индукционно дъно, 7 слойна структура с минерали BIOTANK , Меден цвят

49.95 лв.
Предлагано от:

Alleop

4.9

(1357) Ревюта

Производител:PENSOFAL
Модел: PEN 6707
Наличност: Налично
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Уок тиган Pensofal CUPRUM
Покритие BIOTANK за невероятно кухненско преживяване
Създадени в Италия
Серията на доказания италиански бранд Pensofal, CUPRUM, e създадена по последни технологии, използвани в изработката на съвременни кухненски съдове. Със своята наистина уникална 7 слойна конструкция, CUPRUM предлага едни от най-иновативните и впечатляващи кухнески съдове.

Иновация за всяка кухня

Всеки един съд от Pensofal CUPRUM е плод на продължителни проучвания и разработки, довели до създаването на страхотната италианска серия. Изпипаният дизайн на тиганите е създаден с множество предимства и подобрения в сравнение с повечето тигани на пазара и съчетава високо качество, елегантен външен вид и лукс.
Универсалността им е огромна - освен, че са подходящи за разлчини повърхности, съдомиялна машина, всеки един от съдовете може да се използва във фурната, дори и тиганите!

Универсално дъно

Технологията, по която е създадена кованото дъно гарантира идеални резултати в кухнята. То е изработено от два пласта неръждаеама стомана - изцяло нова технология, която ще осигури супер проводимост и ефективно разпределение на топлината за по-лесно и икономично готвене. Дъното е универсално и е подходящо за всички видове котлони, използващи се днес - газови, електрически ,стъклокерамични и дори индукционни.

Уникална многослойна структура

Готвенето е като по учебник с удобствата и предимствата на тиган Pensofal. Той ще ти предложи нов, по-здравословен начин за готвене и приготвяне на вкусна храна. Многопластовата структура "медна пита" BIOTANK® ще ти бъде пръв помощник в тази цел. Покритието, подсилено с твърди натурални минерали, е изключително устойчиво и е освободено от всякакви вредни съставки като PFOA, кадмий, тежки метали, олово и др. Патентованата технология BIOTANK® ще ти осигурно максимален незлепващ ефект и ще ти позволи да готвиш с минимално количество мазнина.

По италианска рецепта

Pensofal CUPRUM е последната луксозна серия на италианския бранд, осигуряващ на милиони домакинства висококачествени и практични решение за кухнята. Техните съдове за ориентирани към подобряване живота на своите клиенти, концентрирайки се в производство на екологично съобразени продукти, щадящо както здравето на своите клиенти, така и това на природата.

Универсално дъно

Покритието, използвано в медната серия на Pensofal - CUPRUM е патентовано от италианската фирма и е гарант за максимални резултати. Устойчивостта му се дължи на подсилване с натурални минерали, които да осигурят комфорт и спокойствие при употреба.

Уникална многослойна структура

За да отговори на съвременните потребителски изисквания, всяка една част от CUPRUM е изцяло освободена от съставки като PFOA, олово, никел и други тежки метали. Съдовете са напълно съобразени с околната среда и не отделят вредни за здравето частици при нагорещяване.

Характеристики
Дебелина:

3 мм

Тип продукт:

Тиган

Тип тиган:

Уок

Източник на топлина:

Индукция

Газ

Електрически

Стъклокерамика

Халоген

Форма:

Кръгла

Тип:

Без капак

Тип дръжка:

Фиксирана

Материал:

Алуминий

Материал интериор:

Минерал

Функции:

7-слойна структура "Медна пита"

Дебело дъно

Дебелостенен

Готвене без мазнина

Двойно ковано дъно

Подходящ за фурна

Брой/комплект:

1

Инструкции за употреба:

Подходящ за фурна

Подходяща за съдомиялна машина

Цвят:

Мед

Материал дръжка:

Инокс

Допълнителна информация:

Дебелина дъно - 4 мм

Щрих код

8020173067077

Диаметър:

28 Cm

Дълбочина:

7.8 cm

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър