Слушалки Xiaomi Mi Pro HD QTEJ02JY, микрофон, 40мм говорители, сребристи

83.16 лв.
Предлагано от:

JAR computers

4.7

(19) Ревюта

Производител:Xiaomi
Модел: XI224
Наличност: Изчерпано количество!
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане

Описание

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

Емоционалните звукови детайли в една песен често се губят, когато използвате слушалки с динамичен драйвер или с balanced armature драйвер. За да пресъздаде по-прецизно звука, Xiaomi комбинира в този съвсем нов модел слушалки два динамични драйвер с два balanced armature драйвери, като ги поставя на точното място в корпуса. Така звукът, който възпроизвеждат е изключително ясен и в по-широк аудио диапазон. Двойно динамичният драйвер е перфектен при възпроизвеждането на басите и средните тонове и е направен е от супер материала Графен, който предава звуците с по-пълни и богати детайли. Вalanced armature драйверите възпроизвеждат богатите детайли на високите тонове, и в резултат с тези слушалки може да се насладите на трибандов еквалайзер ефект.

Графенова диафрагма при двойните динамични драйвери

Гласовете и инструменти предават звуци, които се намират предимно в средните и басовите диапазони. За да се осигури по-добро и богато пресъздаване на тези звуци Xiaomi използва при изработката на двойната диафрагма на динамичните драйвепи материала Графен. Той е известен, че е най-тънкият, най-силният и най-екологичен материал в състояние да предава бързо звук и е по-податлив при високи честоти, произвеждащи звуци, които са богати, остри, и кристално чисти. Графенът е 100 пъти по-здрав от стоманата, провежда на 100% електрическите сигнали преминаващи през него и предава звука идентичен на реалния, който бихте чули на място.
С тези слушалки аудиофилите могат наистина да се потопят и да усетят душата на всяко едно музикално творение.
Изцяло нов дизайн - звучат перфектно, но и изглеждат добре.

Чифт добре разработени слушалки не трябва просто да звучат добре, но трябва също така да бъдат стилен аксесоар за Вашите уши. В Mi In-Ear Headphones Pro HD са с объл ергономичен дизайн под 45 градусов ъгъл спрямо ухото, за да прилягат перфектно, да абстрахират шума от околната среда и да пресъздадат истинската музика в ушите ви. Те имат точна калибровка спрямо структурата на ушната мида,а разтегливият TPE кабел е много здрав и издръжлив. Има еластичност, подобна на тази на каучука. Освен това е екологичен, нетоксичен и топлоустойчив.
Контролерът е изцяло метален и елегантен и компактен.

За да се намалят рисковете от кожно раздразнение в ушната мида четерите размера тапички са изработени от медицински силикон, който е деликатен, мек и нежен към кожата.


Спецификации

Име на продукта: Mi In-Ear Headphones Pro HD

Модел: QTEJ02JY

Тип слушалки: За поставяне в ушите

Линеен контрол: Да

Цвят: Сребрист

Импеданс на тонколоната: 32Ω

Тегло: 17 гр.

Дължина на кабела: 1.25 м

Plug Type: 3.5 мм

Номинална мощност: 5mW

Чувствителност: 98 dB

Честотен диапазон: 20-40,000Hz

Стандарти: Q / WMSX004-2016

Мнения и оценки

Напиши мнение!

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър